Autor Wątek: paczki z broniami, płochliwy jeleń i szybka kasa  (Przeczytany 2365 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dark93

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
paczki z broniami, płochliwy jeleń i szybka kasa
« dnia: 24 Czerwiec 2007, 21:13:47 »
no wiec tak : gdzie znalezc 3 paczki z boniami dla phila (1 juz mam z magazynu), co mam zrobic z tym plochliwym jeleniem?? dogonilem go, ubilem, zabralem co on ma w srodku, wrocilem do tego mysliwego ktory mi dal mi to zadanie i nie ma innych opcji dialogowych, tylko handlowanie. Wreszcie, jaki jest sposob na zdobycie szybkiej i latwej kasy??

Offline Greg666

• Kret
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwiec 2007, 21:27:25 »
paczki są w jaskini z ortegą, przy orkowym patrolu miedzy ardeą a redok i przy obozie bandytów tam gdzie są towary tego orka z magazynu.

Tych jeleni jest 5 wiec zabij je i dopiero idzi do tego mysliwego( swoją drogą zawsze nie mogłem znalezic 1 z nich )

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwiec 2007, 21:27:25 »

Offline Rakbar Nasard

• Weteran
  • Reputacja: 4124
  • I will find you anywhere you go.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwiec 2007, 19:42:17 »
Witam

Na temat paczek Ci już odpowiedzieli.

Co do jeleni to jak Ci jeden uciekł to już go nie znajdziesz. Ja tak miałem z 3 nigdzie ich nie było. Więc albo masz buga albo przepłoszyłeś jelonki    i już ich nie zobaczysz.

Pozdrawiam wszystkich

Offline Kubus64

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Czerwiec 2007, 00:05:44 »
Też miałem problem z jeleniami. ÂŻaden mi nie uciekał, ale ostatniego znalazłem i tak dopiero w lasach między Vengard a Faring

Paczek z bronią szukaj w okolicach ognisk i ruin domów, często można coś znaleźć, chociaż i tak zwykle mi ich brakowało do zakończenia różnych zadań.

Offline szczotex

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Czerwiec 2007, 08:40:01 »
Witam.

Widze że juz odpowiedzieli Ci na wszystkie pytania, ale ja podpowiem ci jak zdobyc łatwą kasae. Niekture bronie sa sporo warte np Topór Barbarzyńcy, który ma Gorn, można go sprzedać za 10 tys. Sprawa jest prosta, pobij gorna zabierz mu topór, potem poproś go zeby z toba poszedł( w ten sposób znowu bedzie mial topór) potem go odpraw i pobij, i tak w kolo Macieju. Drogie są też łuki gońców leśnych a osób posiadających je w całej Myrthanie nie brakuje.

Offline SCYPIO

• Kret
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Czerwiec 2007, 08:52:51 »
a ja miałem taki problem i uciekł mi 1 gdy kiedyś tam jeszcze jak byłem słaby postanowiłem wybrać się do myrtany ale zanim to zrobiłem chciałem powybijać wszystkie zwierzęta no i poluje sobie na wilki i wyskakuje mi zagubiony płochliwy jeleń i co mam trzeba chodzić ze wszystkich stron i szukać może wyleci

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #5 dnia: 30 Czerwiec 2007, 08:52:51 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything