Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Gdzie jest lecząca runa palladynow?

(1/2) > >>

niemen:
Tak przypadkiem czy ktos nie wie gdzie mozna znaleźć lecząca runę palladyna ?? Jestem łowca smoków i troche denerwujace jest ciagle picie tych eliksirów leczacych i w sumie dosyc duzo kasy idzie na to...;/

Znacie jakies alternatywne sposoby na regenerację zycia(oprócz jedzonka i roslinek i inny oczywistych rzeczy)?? Sam przez jakis czas uzywalem do leczenia zdrowia jadu z żadła krwiopijcy, ale to tylko działalo przez jakis czas :/

Thorus15:
Jeśli byłbyś Paladynem to nie problem, zaopatrzyłbyś sie w magiczną rune uzdrawiającą u Albrechta. ÂŁowca smoków możesz sie oczywiście wyposażyć w zwoje uzdrawiające, innych sposobów nie znam.

.:KERTH:.:
według mnie lecząca runa paladynów jest w ciele jednego z paladynów przy bramie do przęłęczy górniczej doliny  a jeśli jej TAM nie będzie,to cóż chyba jej nie zdobędziesz będąc łowcą smoków  

(wiem że odpowiedz krótka,ale co mogłem jeszcze mu pomóc  )

pozdrowienia .:KERTH:.

KapitaIwan:
:KERTH:. ten paladyn nie ma żadnej runy leczącej ma tylko teleport na przełęcz w khorinis. Jako łowca smoków raczej nie użyjesz żadnej runy. Zostaje ci tylko umiejętna walka, sen albo twoje miksturki lecznicze.

Respev:

--- Cytuj --- Jako łowca smoków raczej nie użyjesz żadnej runy.
--- Koniec cytatu ---
Wszyscy mogą używać run paladynów, niezależnie od gildii.

Co do runy leczenia - nigdzie jej nie można znaleźć. Można ją zdobyć tylko będąc paladynem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej