Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gdzie jest - Licznik reputacji, Ortega oraz towary Urkrassa?
(1/1)
dark93:
Jak sprawdzic ile ma sie reputacji w danym miescie?? Gdzie jest ten bandyta ortega i gdzie sa towary tego orka z cape dun??
To już drugi temat z nazwą która nie oddaje treści postu. Wcześniej przymknąłem na to oko lecz teraz wstawię Ci ostrzeżenie również za to, że nie chciało Ci się poszukać w tematach - DODO
Respev:
--- Cytat: dark93 ---Gdzie jest ten bandyta ortega
--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/forum/index.php?show...5&hl=ortega
--- Cytuj --- i gdzie sa towary tego orka z cape dun??
--- Koniec cytatu ---
O ile mnie pamięć na zawodzi, towary przetrzymują bandyci na wybrzeżu, na południe od chaty z więzionym przez orków kowalem.
--- Cytuj ---Jak sprawdzic ile ma sie reputacji w danym miescie??
--- Koniec cytatu ---
Wciśnij klawisz "L".
Resio:
--- Cytat: dark93 ---Jak sprawdzic ile ma sie reputacji w danym miescie?? Gdzie jest ten bandyta ortega i gdzie sa towary tego orka z cape dun??
To już drugi temat z nazwą która nie oddaje treści postu. Wcześniej przymknąłem na to oko lecz teraz wstawię Ci ostrzeżenie również za to, że nie chciało Ci się poszukać w tematach - DODO
--- Koniec cytatu ---
Włącz ekwipunek i po lewej stronie masz rózneopcje podglądu np Zaklęcia magiczne , mapa , zadania , na mapie kliknij na dane miasto zeby sprawdzic. Ortego jest nie daleko mysliwego w kamiennym kręgu . towary orka są strzezone przez bandytów na wybrzezu , niedaleko chaty na ktorej jest strzezon przez orkow kowal (niepamietam jak on miał na imie).Zagmatwane to ale pytaj jak masz problem
Nawigacja
Idź do wersji pełnej