Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Przewodnik do Klanu Ognia

(1/1)

Fortuno:
W Klanie Młota jest Nordmarczyk Mort - może on zaprowadzić nas do Klanu Wilka i Ognia. Z tym drugim mam problem. W pewnym momencie Mort wchodzi w górę i już więcej go nie widzę   Czy mogę coś zrobić żeby nie wszedł w tą górę? (ma to miejsce niedaleko domku tego kolesia co robi ogniste strzały itp - chyba Vibald sie nazywa).

Aeskel:

--- Cytuj ---Mort wchodzi w górę
--- Koniec cytatu ---

Tak poprostu uderza i w nią wchodzi? Mhm...ja z nim nie miałem problemu, nie wszedł mi w żadną skałe.

--- Cytuj ---Czy mogę coś zrobić żeby nie wszedł w tą górę?
--- Koniec cytatu ---

Zasejvować przed wyprawą, iść z nim znowu i zobaczyć czy błąd się powtarza. Jeśli nie pomoże, no to ja się poddaje.

Isentor:

--- Cytat: Fortuno ---W Klanie Młota jest Nordmarczyk Mort - może on zaprowadzić nas do Klanu Wilka i Ognia. Z tym drugim mam problem. W pewnym momencie Mort wchodzi w górę i już więcej go nie widzę   Czy mogę coś zrobić żeby nie wszedł w tą górę? (ma to miejsce niedaleko domku tego kolesia co robi ogniste strzały itp - chyba Vibald sie nazywa).

--- Koniec cytatu ---
Może zaatakuj go przed tym momentem i zmuś do tego by zaczął cię gonić przez chwilę, oddal się od tego miejsca ubij go tak by stracił przytomność a gdy się obudzi i będzie sapać rzuć czar zapomnienia. Ruszaj dalej w drogę. Jeżeli nie aktualizowałeś gry zawsze możesz to zrobić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej