Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Wkurzające napisy...

(1/2) > >>

shenoname:
Na początku muszę przyznać się do zbrodni, jaką jest używanie kodów. No i to było tak:
Najpierw zmodyfikowałam
[Game]
TestMode=false, zamieniając false na true. Trochę się pobawiłam kodami, a przez ten czas pojawiały mi się te napisy: Klik
Zniosłam je z honorem  , w końcu jednak nie wytrzymałam i postanowiłam wyłączyć tabelę kodów. Zmieniłam z powrotem true na false i... dalej te same napisy  . Jak mam je zlikwidować? I czy podczas odpalania kodów muszą się te napisy pojawiać?
Z góry sory za kłopot, ale nie jestem doświadczonym graczem, iż Gothic 3 mam od zaledwie 3 godzin   .
Pozdrawiam  

Vitnir:
Najlepiej nie używać kodów, no ale po prostu jak już napisałaś to zapisz stan gry i wczytaj go, napisy powinny zniknąć. Też miałem taki problem, bo chciałem zobaczyć, jak wygląda taki jeden hełm, bo go znaleźć nie mogłem

shenoname:
E, nic. Wciąż to samo, a napisy nie chcą zniknąć, chociaż wczytywałam wszystkie save'y, jakie mam...
A tak P.S.

--- Cytuj ---jak już napisałeś
--- Koniec cytatu ---
Jestem pewnie jedną z niewielu dziewczyn na tym forum   .

Vitnir:
Może więc napisy po czasie same znikną, jest to możliwe dlatego że mi G3 nie chodzi za dobrze i może po czasie tego wczytywania same zniknęły  

P.S. jeszcze raz Sorry

Respev:
Popróbuj kombinacji typu ctrl + spacja lub ctrl + F. Generalnie w gothicu klawisz akcyjny to ctrl, który przy testmołd odpowiada za wyswietlanie rożnych opcji diagnostycznych. Po prostu wypróbuj wszystkie kombinacje ctrl + KLAWISZ.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej