Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tematy
Isentor:
Czasem niektórzy przesadzają z tematami tworząc już naprawdę niepotrzebne wątki. Ale w kilkunastu innych przypadkach temat jest trafiony i dyskusja na temat tego np. "czego orkowie nie mówią po swojemu" była dość często odwiedzana i według mnie ciekawa.
--- Cytat: Sir_William ---Panuje zaś tutaj raczej rządowa poważna atmosfera, gdzie od niedojrzałego użytkownika wymagane jest pewnego rodzaju przyłożenie.
--- Koniec cytatu ---
Chyba ty próbujesz wprowadzić tutaj taką atmosferę bo ja staram się by każdy użytkownik mógł przebywać na forum i wypowiadać się na dany temat niezależnie od wieku. Więc jeżeli sam tak szufladkujesz użytkowników jesteś, że pozwolę sobie zacytować "niedojrzały".
Arkhan:
W obecnej chwili cały skład zarządu podjął czynne prace nad tym by użytkownikowi ten portal był przyjazny. Jeżeli ktoś kocha długie wypowiedzi, to moim zdaniem niech się nie ogranicza, a jeżeli ktoś dopiero się zarejestrował i mysli że jest naprawdę na forum super extra, to niech se walnie z 5 uśmieszków, dopisze do tematu tak offtopowo jakiś żart, i niech każdy się pośmieje - to tylko taki przykład. Ja osobiście czuje zmiany już na każdym kroku - brak Reinmara, atmosfera się rozluźnia. Wiilam, jeżeli tobie jest źle bo twoim zdaniem panuje taka a nie inna atmosfera, to zamiast gadać :P , przyczyń się do naszej świątecznej Akcji "Tawerna dla każdego" i sprobuj pokazać danemu nowemu, że jest przytuliście i w ogóle - a jak, to już twoja własna inicjatywa. Tak więc mój drogi bracie w wierze, zamiast gadać przejdźmy do działań aby jak najwięcej analnych kulek leciało na chwałę TG.
Pzdr.
Ale to już jest nadinterpretacja moich słów...
- IsentoR
Nawigacja
Idź do wersji pełnej