Tereny Valfden > Dział Wypraw

Rewolucja

<< < (2/6) > >>

Dragosani:
Drago odparł
- Możesz wejść ze mną. Ale sam go zabiję. Musimy zachować choćby pozory uczciwego pojedynku. Zresztą, twoje zbroje, nieważne jak dobrze zrobione, nie oprą się mojej magii.
Trójka spiskowców idąc korytarzem natrafiła na piątkę elfich żołnierzy. Widząc broń konspiratoró wojacy wyciągnęłi swoje miecze i krzyknęli
- Rzuć broń, Namiestniku! Nie wejdziesz do komnaty króla z miczem. Nie obchodzi nas Twój stopień.
Drago odparł
- Zatem będe musiał przejść po waszych trupach. - Wampir ruszył do ataku. Pierwszego Elfa zabił nowym zaklęciem Pociskiem Nienawiści...

Hagmar:
Aragorn wyciągnął miecz i ruszył na "wroga'' podbiegł i ciął go w klatke piersiową, z następnym nie poszło mu już tak łatwo, strażnik zawzięcie atakował elfa, kapitan cały czas parował ciosy, w końcu kopniakiem przewrócił żołnierza, gdy ten leżał zdezorientowany w wbił mu miecz w serce, w tym czasie inni.....

Daedagor:
Daedagor widział jak Drago, Sado i Aragorn jak walczą z Elfami. Pomyślał sobie:
-Ide pomóc tej trójce. I rzucił się w wir walki. Daedagor zabił jednego elfa swoimi 2 mieczami. Reszte zabili spiskowcy. Po skończonej walce powiedział do wszystkich Daedagor:
-Co o mnie to zapomnieliście? Też chcem wam pomóc. Napewno się wam przydam do pomocy. Więc jak mogę iść z wami i wam pomóc?
Drago, Sado, Aragorn odpowiedzieli...

-----------------------------------------

Mój ekwipunek:

Nazwa Broni: Miecz Assasyna 2x
Typ: Jednoręczny
Rodzaj: Miecz
Jakość wykonania: Mistrzowskie
Poziom: III
Dodatkowo: Zatruty Oręż, Błogosławiony Oręż, Mistrzowski Oręż

Nazwa: Elitarny Pancerz Assasyna
Rodzaj: Skórzano-żelazna
Typ: Całościowa
Poziom: Skórzana III ÂŻelazna II
Wykonanie: Zaawansowana
Opis: Zbroja jest tak zaprojektowana, aby jej posiadacz szybko się nie męczył gdy biega po piaskach pustyni. ÂŻelazna cześć która chroni tułów jest doskonale stworzona do tego żeby łamać o siebie włócznie. Ze skór wilka stworzona jest dolna cześć zbroi i zasłona na głowę, a to dlatego że skóry wilka nie są zbyt grube i nie krępują ruchów, co daje przewagę w trakcie walki z okutymi po zęby przeciwnikami.

Moje umiejętności:

Kusza - I
ÂŁuk - III
Walka 2 Mieczami - III
Walka 1 Mieczem - II
Skradanie się - I

Zaklęcia:
-Sen
-Telekineza
-ÂŚwiatło

Dragosani:
Dragsani odparł
- Oczywiście że możesz, ale jeśli pod koniec nasz rewolucji pomożesz Alculusowi nie licz na łaskę ani litość. A teraz idziemy.
Czwórka spiskowców ruszyła dalej...

Daedagor:
-Drago. Ja mu nie pomogę. On sam chciał się wcześniej ze mną pojedynkować, więc ja też chcem go zabić. W końcu się na nim zemszczę. I ja też chcem go zabić. On nie powinien być królem. Bardziej ty się do tego nadajesz - Po tych słowach Daedagor zakończył rozmowę i ruszył dalej z trzema spiskowcami do komnaty Alculusa...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej