Autor Wątek: Przewodnik do Klanu Ognia  (Przeczytany 1277 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fortuno

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Przewodnik do Klanu Ognia
« dnia: 24 Czerwiec 2007, 07:43:56 »
W Klanie Młota jest Nordmarczyk Mort - może on zaprowadzić nas do Klanu Wilka i Ognia. Z tym drugim mam problem. W pewnym momencie Mort wchodzi w górę i już więcej go nie widzę   Czy mogę coś zrobić żeby nie wszedł w tą górę? (ma to miejsce niedaleko domku tego kolesia co robi ogniste strzały itp - chyba Vibald sie nazywa).

Offline Aeskel

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwiec 2007, 09:03:22 »
Mort wchodzi w górę

Tak poprostu uderza i w nią wchodzi? Mhm...ja z nim nie miałem problemu, nie wszedł mi w żadną skałe.

Czy mogę coś zrobić żeby nie wszedł w tą górę?

Zasejvować przed wyprawą, iść z nim znowu i zobaczyć czy błąd się powtarza. Jeśli nie pomoże, no to ja się poddaje.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwiec 2007, 09:03:22 »

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #2 dnia: 24 Czerwiec 2007, 09:41:42 »
Cytat: Fortuno
W Klanie Młota jest Nordmarczyk Mort - może on zaprowadzić nas do Klanu Wilka i Ognia. Z tym drugim mam problem. W pewnym momencie Mort wchodzi w górę i już więcej go nie widzę   Czy mogę coś zrobić żeby nie wszedł w tą górę? (ma to miejsce niedaleko domku tego kolesia co robi ogniste strzały itp - chyba Vibald sie nazywa).
Może zaatakuj go przed tym momentem i zmuś do tego by zaczął cię gonić przez chwilę, oddal się od tego miejsca ubij go tak by stracił przytomność a gdy się obudzi i będzie sapać rzuć czar zapomnienia. Ruszaj dalej w drogę. Jeżeli nie aktualizowałeś gry zawsze możesz to zrobić.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #2 dnia: 24 Czerwiec 2007, 09:41:42 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18