Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gdzie jest Attila?
niemen:
Nie mam zielonego pojęcia gdzie jest Atilla..:/ Patrzylem na mape miasta portowego w Galerii, poszukalem tam Atilli, właczylem Gothica, poszedlem w to miejsce, a jej tam nie ma:/ Powinna byc mniej wiecej za Halvorem - ale tam nikogo nie ma.. Niech ktos mi pomoze
Adanos7:
--- Cytuj ---Nie mam zielonego pojęcia gdzie jest Atilla..:/ Patrzylem na mape miasta portowego w Galerii, poszukalem tam Atilli, właczylem Gothica, poszedlem w to miejsce, a jej tam nie ma:/ Powinna byc mniej wiecej za Halvorem - ale tam nikogo nie ma.. Niech ktos mi pomoze
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze Attila to mężczyzna.
Po drugie można go spotkać wtedy, kiedy wsypiesz kogoś z gildii złodziei(np.Rengaru, Nagur).
niemen:
No dobra, a jezeli wsypie kogos to bd mial jeszcze szanse dostac sie do Gildii Złodziei ??
Adanos7:
Jak wsypiesz kogoś do jeden z karczmarzy(ten w porcie) powie ci, że ktoś się chce z tobą spotkać. Pójdziesz i po walce weźmiesz klucz, dzięki któremu dostaniesz się do gildii złodziei. Jak będziesz chciał to się do nich możesz przyłączyć...(gildia złodziei jest gildią poboczną)
niemen:
Reguarowi pomoglem i nie wsypalem go, a dla Nagura pracowalem (chodzilo o ta paczke tego kupca). Oba zadania zwiazane tymi postaciami wykonalem. Poszedlem teraz do Lorda Andre i nie ma kogo wsypac..:/ Czy jest jeszcze jakies inne wyjscie aby dostac sie do Gildii Złodziei??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej