Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Uruchomienie
Crikey:
Cześć! Mam problem z grą Gothic 3 mianowicie kumpel mi ją dzisiaj przyniósł ja ją zainstalowałem, dobra wszystko idzie świetnie w instalacji aż tu nagle pokazuje sie błąd takiego typu: Wystąpił błąd z aplikacją Gothic 3 i zostanie ona zamknięta. Jak popatrzyłem na wymagania to aż się przestraszyłem bo ta gra potrzebuje 1024MB pamięci a mój komp ma tylko 256MB. A karte graficznom (chyba) mam: AMD Athlon ale nie wiem jaki procesor...
Isentor:
Skoro i tak nie masz odpowiedniego sprzętu na twoim miejscu darowałbym sobie instalacje ponieważ nie masz szans na jakąkolwiek grę chyba, że rajcuje cię zabawa na 0.5/1 klatce na sekundę.
bum:
pouczę cię
wiadomo wszystkim chyba że Gothic 3 ma kosmiczne wymagania sprzętowe
nie ma kart graficznych AMD atlon,to jest nazwa procesora
Respev:
--- Cytuj ---Mam problem z grą Gothic 3 mianowicie kumpel mi ją dzisiaj przyniósł
--- Koniec cytatu ---
Jest to nielegalne. Pożyczanie nośnika bez licencji na to jest zabronione.
--- Cytuj --- Jak popatrzyłem na wymagania to aż się przestraszyłem bo ta gra potrzebuje 1024MB pamięci a mój komp ma tylko 256MB
--- Koniec cytatu ---
Gra potrzebuje minimum, MINIMUM 1gb ram, a ty masz 256mb. Jest to kolosalna różnica. Pytanie niestety głupie. Równie dobrze mogłeś nas zapytać, jak prześcignąć maluchem Porsche Boxtera
momo:
--- Cytuj ---Jest to nielegalne. Pożyczanie nośnika bez licencji na to jest zabronione.
--- Koniec cytatu ---
Skąd wiesz, że jego kumpel nie ma licencji?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej