Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Jaki jest wasz ulubiony klub piłkarski?
Lees:
Witam.Wielu z was zapewne interesuje się piłką nożną.Chciałbym dowiedzieć się kto jaki klub najbardziej lubi.Liczę też że opowiecie wasze początki ubóstwiania tego klubu oraz dlaczego właśnie on?
Co do mnie moim ulubionym klubem jest... Juventus Turyn.Kibicuję mu już od 7 lat.Gra w nim mój ulubiony piłkarz Alessandro Del Piero oraz grał w nim drugi na mojej liście Zinedine Zidane.Dzięki grze FIFA 2000 zacząłem mu kibicować i tak już pozostało.Jestem z nim na dobre i złe.
JEDNO SERCE, JEDNO BICIE-STARA DAMA PONAD ÂŻYCIE.
Dark:
Oczywiście Dynamo Moskwa A tak na poważnie to Celtic Glesgov, nasz Arturek Boruc na bramce i ogólnie bardzo dobra drużyna, przepadam też za Barceloną i Realem. Polską ekstraklasą nie interesuje się za bardzo, może ze względu na ich nikłe wyniki ?? Oczywiście mecze reprezentacji to co innego, zawsze musze obejżeć.
Rakbar Nasard:
Ja kibicuje swojm chociaż na mecze nie chodze od czasu do czasu mecz obejrze w tetewizorze . Lubie KORONE Kielce ponieważ mieszkam w Kielcach.
"BIAÂŁY HONOR BIAÂŁA DUMA"
Vitnir:
Ja kibicuje Manchester United. Uwielbiam ten klub, mają dobrego trenera (Sir Alex Ferguson) i piłkarzy. Moim ulubionym napastnikiem jest: Ole Gunnar Solskjær, pomocnikiem: Ryan Giggs, obrońcą: Gary Neville, a bramkarzem: Edwin van der Sar i nasz polski Tomasz Kuszczak. Lubię ten klub dzięki temu że są miszczami Anglii, a ligę Angielską lubię najbardziej. Wnerwiła mnie ich ostatnia ważna porażka z klubem którego nienawidzę, czyli Milanem.
Pawelck91:
Witam!
Postanowiłem założyć temat, w którym będziemy rozmawiać o naszych ulubionych(ukochanych?) klubach piłkarskich. Chodzi mi głownie o polskie kluby, ale jak chcecie możecie również napisać coś o zagranicznych.
Tak więc moim ulubionym klubem piłkarskim jest KORONA KIELCE. Uwielbiam tą druzynę ponieważ mieszkam w Kielcach i chodzę na jej każdy mecz. Drużynata prezentuje bardzo ofensywny styl gry, choc w ostatnim sezonioe złapała ekką zadyszkę. Choć w jednym z ciekawszych meczów sezonu z GKS-em Bełchatów, rozgromiła go aż 5:3 !!!!
Teraz czekam na wasze posty.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej