Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Teleporty

(1/2) > >>

DJ Szoszo:
Witam

Gram w noc kruka i jest taka misja to trzeba sprawdzić w khorinis czy działają teleporty (daje ją man mag z wykopalisk) I problem w tym że jak się przeteleportowałem do miejsca koło tawerny to mam za sobą dzwi; tam jest kolejny teleport tylko że nie mam klucza do tych drzwi? Gdzie on jest bo orlan go nie ma (wogóle przy pytaniu nie ma opcji o teleportach czy kluczu)

help

Bela:
Chyba masz niemiłego buga, bo ja bez gadania z Merdarionem otrzymałem klucz od Orlana. A pytałeś się go czy korzystał kiedyś z kamienia? On coś cię od kretynów zwyzywa ale da ci klucz jak go poprosisz.

kubason:

--- Cytat: BeluNi0 ---Chyba masz niemiłego buga, bo ja bez gadania z Merdarionem otrzymałem klucz od Orlana. A pytałeś się go czy korzystał kiedyś z kamienia? On coś cię od kretynów zwyzywa ale da ci klucz jak go poprosisz.

--- Koniec cytatu ---

Tak trzeba właśnie porozmawiać z Orlanem, on powinien mieć tą opcje, lecz jeśli nie ma to daj mu w mordę i sam go sobie weź.  

Bela:

--- Cytuj ---Tak trzeba właśnie porozmawiać z Orlanem, on powinien mieć tą opcje, lecz jeśli nie ma to daj mu w mordę i sam go sobie weź. biggrin.gif
--- Koniec cytatu ---

No ..::Bezimienny::.. proszę Cię    są przecież bardziej humanitarne sposoby, choć trochę bezczeszczące Gothica. O marvinie mowa oczywiście. Na marvin-modzie wejdź za pomocą klawisza O w postać Orlana i z jego ekwipunku wyrzuć klucz i go zabierz :P

BeluNiO

DJ Szoszo:

--- Cytat: BeluNi0 ---Na marvin-modzie wejdź za pomocą klawisza O w postać Orlana i z jego ekwipunku wyrzuć klucz i go zabierz :P
--- Koniec cytatu ---

Ke?? powiedz dokładniej jak to sie robi... bo Orlana nie moge zabić bo jest nieśmiertelny. A jak zaczne go walić to wszyscy sie na mnie rzucają. Wtedy w marvinie wpisuje "cheat good" zabijam wszystkich a orlana nie moge.    

HELP tylko szybko bo mój gothic zardzewieje  

P.S. Orlan wogóle nie ma opcji do teleportów. Tylko moge go zapytać "jak idą interesy" i HANDEL. Tylko że między jego towarami nie ma tego klucza.  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej