Autor Wątek: Czas Zapłaty dyskusja  (Przeczytany 52312 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gordian Morii

• Weteran
  • Reputacja: 10161
  • Nothing is true...
    • Karta postaci

Odp: Czas Zapłaty
« Odpowiedź #80 dnia: 10 Listopad 2008, 16:13:51 »
Wiesz Damianx mam taką głęboką nadzieję że ujrzę ale jednak miło by było wiedzieć jakie to czary sieją takie spustoszenia w szeregach strażników i orków. I w razie czego moglibyśmy się przyczepić że obiecywaliście a nie ma he he żarcik taki mały. Ale jak sami mówicie (nie wiem czy ty też należysz do teamu ale nie ważne) żadne znaki na niebie i ziemi nie zwiastują że mod wyjdzie tak szybko słyszałem że gdzieś około stycznia czy jakoś tak a i ta data pewna nie jest tak że wiesz ludzie chcieli by wiedzieć coś więcej.

Offline orcwarrior

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Czas Zapłaty - Medley
« Odpowiedź #81 dnia: 19 Grudzień 2008, 18:40:43 »
Wszyscy pamiętamy muzykę z Gothic I, choćby wpadający w ucho główny motyw czy nastrojowy utwór przygrywający w Starym Obozie, jednak wszystko, nawet to co bardzo dobre kiedyś się przejada i nudzi. Wzięlismy to pod uwagę, dlatego w "Czasie Zapłaty" będzie można usłyszeć całkiem nowa scieżkę dźwiękową towarzysząca wszystkim lokacją, jako że prace są już prawie zakończone prezentujemy jedynie drobną cześć twórczości naszego muzyka - Triple'a w postaci medleya. Medley to inaczej miks kilku utworów muzycznych w wypadku Medleya "Czas Zapłaty" połączonej z prezentacją screenów oczywiście również z tej samej modyfikacji. Nie pozostaje mi nic innego jak zachęcenie do obejrzenia klipu, zachęcam do pobrania wersji w wysokiej jakości, muzyka jest naprawdę tego warta!

@Speedyshare wysoka jakość.
@Youtube niska jakość.

Z płynącej okazji chciałbym przedstawić również pracę pozostałej części teamu, są to artworki Elvansa oraz Połączenie pracy Thora (tekstura) i Angara (model) w postaci nowego topora.

Artwork1
Artwork2
Topór

Zapraszamy na oficjalną stronę czaszaplaty.pl

Forum Tawerny Gothic

Czas Zapłaty - Medley
« Odpowiedź #81 dnia: 19 Grudzień 2008, 18:40:43 »

Offline Werewolf16

• Myśliwy
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #82 dnia: 20 Grudzień 2008, 12:21:12 »
Muzyka naprawde swietna.Szkoda ze ja nie umiem takiej zrobic:D

Offline bruni

• Kret
  • *
« Odpowiedź #83 dnia: 15 Marzec 2009, 14:41:03 »
a kiedy ten mod wyjdzie

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #84 dnia: 15 Marzec 2009, 14:48:22 »
a kiedy ten mod wyjdzie
Data zostanie podana prawdopodobnie na przełomie marca/kwietnia.

Offline PigPen

• Kret
  • *
  • Che ÂŚwiniara
« Odpowiedź #85 dnia: 15 Marzec 2009, 17:08:18 »
Niema co się spinać chłopaki robią masę roboty i napewno wydarzą moda choć coraz częściej dochodzi do plotek jakoby moda miało by wogóle nie być oczywiście nie warto wierzyć takim Plotkom.

Oczywiście jak dla mnie ta modyfikacja wniesie świeży powiew dla Gothica jeden ciekawa fabuła i wiele ciekawych rozwiązań czego chcieć więcej ?

Offline orcwarrior

• Kret
  • *
« Odpowiedź #86 dnia: 23 Marzec 2009, 00:14:41 »
Jako że The Modders zawsze słowa dotrzymuje zgodnie z obietnicą  serwujemy wam nowy film jeszcze w tym tygodniu. Wiele było pytań na temat tego co tak naprawdę wydarzyło się na bagnach  w "Czasie Zapłaty"
W związku z tym postanowiliśmy wyprodukować klip,  który w gruncie rzeczy niczego nie wyjaśni, a jedynie dołoży palących  wnętrzności i frustrujących pytań. Odpowiedź na każde z nich została  wyceniona na 99 zł. Nr konta podamy już w krótce :P
@Speedyshare Wysoka jakość  (Real Media)
@Speedyshare Wysoka jakość  (MP4)
@YouTube Niska jakość

« Ostatnia zmiana: 23 Marzec 2009, 00:35:19 wysłana przez orcwarrior »

Offline Amonef

• Myśliwy
  • Reputacja: -4
« Odpowiedź #87 dnia: 01 Kwiecień 2009, 23:03:11 »
Data zostanie podana prawdopodobnie na przełomie marca/kwietnia.

Czyli niedługo będzie wszystko podane bo już kwiecień się zaczął ?

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #88 dnia: 02 Kwiecień 2009, 13:23:21 »
Czyli niedługo będzie wszystko podane bo już kwiecień się zaczął ?
Wieść była podana na TG.

Mod "Czas Zapłaty" w jest obecnie testowany przez The Modders. Oficjalna data premiery zostanie prawdopodobnie podana na przełomie marca/kwietnia.

Offline PigPen

• Kret
  • *
  • Che ÂŚwiniara
« Odpowiedź #89 dnia: 18 Kwiecień 2009, 15:15:13 »
Oni chcą "zarobić" na modzie.Po prostu nie dają go do użytku , tylko wyciągają kase za np: dowiedzenie sie więcej na temat obozu na bagnie czyli zarobek, wgłębianie się w fabue moda niektórzy będą ją znali przed wydaniem go (znowu zarobek). Tego jest troche więcej ,ale poco wypisywać chcą zarobić. Ja ich w połowie rozumiem, wiem ,że oni zato nic nie dostaja (mówie o pracy ,a nie o wyciąganiu forsy) ,ale jak się podejmują się projektu to niech go zakończą na czas.

Ja to skomentuje tak.

Gall jak niewiesz to się wogóle nie odzywaj bo widać sława po twoich filmikach "GPH Kontynuacja Alternatywna" jeszcze ci w czaszce dymi.

TM nie robią modyfikacje by zarobić a jak nie pojmujesz ich ironii no to masz ładny problem z sobą. Owszem mieli w grudniu wydać CZ ale z tego co mi mówił Orc na GG to wycofali się z tego terminu ponieważ to nie był pewny termin a prace trwają nad modyfikacją w najlepsze niechce nic mówić ale lepiej by było gdyby oszczędzić sobie takich postów jak G***** wie się na dany temat.

Acha odnośnie prac nad modyfikacją. Prace trwają ale niewiadomo kiedy premiera więc nie pytać się i polecam poczytanie ostatniego newsa czaszaplaty.pl

Offline N'tho 'Sraom

• Kret
  • *
« Odpowiedź #90 dnia: 19 Kwiecień 2009, 17:03:47 »
PigPen

a ty masz w ogóle jakiś dowód ze to jest ten GalAnonim2 twórca GPH kontynuacja Alternatywa
a może to ktoś inny więc możliwe jest to ze Oskarżasz niewinnego Usera.

Pozdrawiam   

Offline Gal Anonim

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #91 dnia: 20 Kwiecień 2009, 21:22:21 »
Pora rozwiać parę wątpliwości.
Autorem "PH Kontynuacji Alternatywnej" jestem JA, a nie wyżej produkujący się "Gall Anonim" (przez dwa "L"). Proszę więc z łaski swojej mnie z nim nie mylić. Wchodzę właśnie wszedłem na swój kanał na YT (po raz pierwszy od gdzieś dwóch tygodni) i pierwsze co widzę to wywody na temat moich oszczerstw wobec The Modders.

Offline bruni

• Kret
  • *
« Odpowiedź #92 dnia: 23 Kwiecień 2009, 17:55:56 »
jak dulgo będzie trwała gra w tego moda?

Offline truebezi

• Kret
  • *
  • Ronald Reagen
« Odpowiedź #93 dnia: 23 Kwiecień 2009, 18:17:04 »
Fabuła charakteryzuje się:długim i rozbudowanym wątkiem głównym związanym z nowym obozem [główna fabuła podzielona na 6 rozdziałów].

Wiadomo, że będzie: ślicznie, ładnie, powabnie i długo.

Offline Werewolf16

• Myśliwy
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #94 dnia: 23 Kwiecień 2009, 18:55:12 »
Mnie ciekawi tylko atak na obóz bagien , ciekawie to wyglądało , pioruny itd.

Offline bruni

• Kret
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: 13 Maj 2009, 15:57:07 »
czy jest jakaś planowana data tego moda?

Offline Serail

• Weteran
  • Reputacja: -231
  • Wyczesana opowieść, wodzu
« Odpowiedź #96 dnia: 13 Maj 2009, 16:58:17 »
Tego nie wiedza nawet najstarsi indianie..
« Ostatnia zmiana: 13 Maj 2009, 17:03:36 wysłana przez Serailo »

Offline orcwarrior

• Kret
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: 21 Listopad 2009, 20:26:39 »

Po latach kształtowania finalnej formy projektu z przyjemnością i nieskrywaną dumą prezentujemy listę najważniejszych nowości, zmian i poprawek jakie niesie ze sobą Czas Zapłaty dla pierwotnej wersji gry Gothic. Liczymy również, że w związku z tą wiadomością uda nam się w końcu rozwiać wszystkie wątpliwości dotyczące projektu a przede wszystkim finalnie zaspokoić ciekawość wszystkich tych, którzy przecież już tak długo czekają na oddanie wyników prac The Modders w ręce graczy. Nie pozostaje nic innego jak poniższą listą podziękować za wierność i wytrwałość wszystkim tym, którzy są z nami i nas wspierają...

dalsza część newsa na czaszaplaty.pl

Offline Tak Ogrodnik

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 2

Forum Tawerny Gothic

Odp: Czas Zapłaty dyskusja
« Odpowiedź #98 dnia: 03 Marzec 2012, 17:18:04 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18