Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic III na targach E3
Isentor:
Co sądzicie o tegorocznych prezentacjach G3 na targach w los angeles. Co podoba wam się w prezentowanych rzeczach a co nie.
I co sądzicie o najnowszym trailerze.
Jak dla mnie wszystko jest w miarę dobre, tylko postacie podczas walki dziwnie się poruszają. Jakoś tak nie realistycznie. Do tego w niektórych ujęciach wydaje się jak by postacie nachodziły na siebie, mam nadzieję że te błędy zostaną poprawione. :)
Seth:
Tegoroczne targi E3 ahh niemoge sie doczekać a co do nachodzenia też to zauważyłem ale zapewne poprawio ten błąd, co do walki mam małe zastrzeżenia ale da sie wytrzymać
Isentor:
--- Cytat: Hobgoblin ---Tegoroczne targi E3 ahh niemoge sie doczekać a co do nachodzenia też to zauważyłem ale zapewne poprawio ten błąd, co do walki mam małe zastrzeżenia ale da sie wytrzymać
--- Koniec cytatu ---
Lol targi E3 zostały otwarte 10 maja, a to jest najnowszy trailer który się na nich ukazał. :P
Seth:
oj sorry się lekko pomyliłem ja jeszcze żyje starymi datami :P wogóle w kalendarz niepatrze myślełem że sie później zaczynajo
///Zwracałem ci uwagę abyś dbał o estetykę postu, przez to miałem na myśli pisanie w miarę długich postów, z jak najmniejszą ilością błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, a przede wszystkim pisanie dużych liter rozpoczynających post i nowe zdanie, mam nadzieję, że wiesz już o co mi chodzi - RdR
tH.:
Napisałem między innymi i o tym newsa. Jest dostepny na stronie głównej. Co do trailera to nie oglądałem i pewnie nie oglądne. Nie mam czasu, poza tym w ogóle mnie to nie interesuje :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej