Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najpiękniejsze miejsce
Purple Haze:
Stanowczo góry w Nordmarze, a zwłaszcza przełęcz. Kiedy nagle pojawia się śnieg, a w tle smętnie zawodzą dudy.
Demites:
Jak dla mnie najpiękniejszymi miejscami są krajobrazy Myrthany, rozciągające się z różnych miejsc, kiedyś wspiąłem się na pewną górę w okolicach Nemory w celu szukania tejże kryjówki Buntowników, spojrzałem na to, co miałem za sobą i to mi się bardzo spodobało. Jeśli odnajdę tę górę ponownie, zrobię screena, edytuję posta i zamieszczę link do niego. Było widać obóz orków na zniszczonej farmie przed jaskinią najbliżej, dalej rozciągłe, zielone, pagórkowate pola, potem w oddali widać jakąś farmę, a dalej mury Trelis. To był chyba najpiękniejszy krajobraz, jaki zobaczyłem w Gothic 3.
L.E.N.I.N:
Moje najbardziej ulubione miejsce to ten ogromny wodospad daleko od silden
Uwaga dla tych co będą tam pierwszy raz uważać jest tam czarny troll,troll topielce i bagienne topielce
gumbas18:
Mi najbardziej podobają się dwa miejsca pierwsze z nich to jeziorko które znajduje się obok Silden a drugie jest to równina też niedaleko Silden do której doprowadzi nas myśliwy od którego zabieramy futra i dostarczamy do Silden.
Oktawian August:
Gothic 3 to niezwykle piękna gra.Nie mam najpiękniejszego miejsca bo wszystkie krainy są piękne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej