Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najpiękniejsze miejsce

<< < (5/9) > >>

Syriusz23:
Znalazłem też nowe miejsce: tam gdzie polujesz na dziwne topielce są jelenie. Po czekaj sobie do nocy, i obserwuj, jak jeden z nich wygląda na tle księżyca ( ten efekt działa tylko wtedy, kiedy jeleń wchodzi na wzgórze). Po prostu miodzio :)

Kirgo32:
Najpiękniejszy widok jaki znam ze świata Gothic 3 to wodospady blisko Silden w Myrtanie. Tam poprostu jest pięknie!Lasy blisko nich także wspaniale wyglądają.Piękna jest te przełęcz Varantu.Góry, które tam są w połączeniu z dzewami Myrtany wyglądają bosko i idealnie nadają klimat grze.

Kajus:
 Poprostu Gothic zawsze byl piekny i nie tyczy sie to tylko 3 ;-) Ja KOCHAM poprostu lasy Myrtany i Nordmar :D czasami zamiast robic cos porzytecznego dla buntownikow to biegam po Myrtanie i podziwiam widoczki  

Lesterek:
Zwiedzałem Myrthane i zobaczcie co sądziecie o tym widoku?
średnie detale
http://img385.imageshack.us/my.php?image=krajobrazvr3.jpg

Vacuum:
Najpiękniejsze widoki są w Myrtanie w okolicach starych ruin, gdzie znajduje się berło cienia. Tam jest naprawdę super! Podrzucę niedługo jakieś screeny. W ogóle góry w okolicach Silden i Geldern zapierają dech... A z miast - świątynia w mieście Bakaresh robi wrażenie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej