Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Bractwo śniącego
siwy8:
Witam, grałęm w g1 i wiem dokładnie gdzie leży obóz na bagnie bo przechodziłem 5 razy G1 ale w G2 jestem teraz w GD i nie umiem się dostać do bractwa a nie wiem czemu czy znikło czy sa inne drogi?
prosze o pomoc
pozdro
lordhagen:
Nie..niestety nie ma w Gothic 2 Bractwa ÂŚniącego.Możesz spotkać jego członków-Lestera i Angara reszta jest zamieniona w poszukiwaczy.Jeśli przejdzie się za palisadę orków to jest tam pusto i jakaś tabliczka po Angielsku.Tyle.
Enzo:
W gothic II nie ma Bractwa ÂŚniącego. W gothic II możesz przyłączyć się do gildia:
1. Nowicjusz/Mag Ognia
2. Strażnik miejski/Paladyn
3. Najemnik/ÂŁowca smoków
Drakus:
W miejscu dawnego obozu sekty jest palisada z tego co wiem.
kubason:
--- Cytat: lordhagen ---Nie..niestety nie ma w Gothic 2 Bractwa ÂŚniącego.Możesz spotkać jego członków-Lestera i Angara reszta jest zamieniona w poszukiwaczy.Jeśli przejdzie się za palisadę orków to jest tam pusto i jakaś tabliczka po Angielsku.Tyle.
--- Koniec cytatu ---
Kto ci powiedział że to byli kiedyś członkowie sekty. Według mnie poszukiwacze nie są z nimi powiązani.
--- Cytat: Maciekar ---W gothic II nie ma Bractwa ÂŚniącego. W gothic II możesz przyłączyć się do gildia:
1. Nowicjusz/Mag Ognia
2. Strażnik miejski/Paladyn
3. Najemnik/ÂŁowca smoków
--- Koniec cytatu ---
To nie jest post o "JAkie gildie są w G2" tylko o Bractwie śniącego, którego nie ma w G2
--- Cytat: Drakus ---W miejscu dawnego obozu sekty jest palisada z tego co wiem.
--- Koniec cytatu ---
Nie w miejscu dawnego obozu, tylko koło rzeki. Radze spojrzeć pare razy na mapę.
Bractwa ÂŚniącego nie ma, gdyż orkowie je rozwalili po lądowaniu na Khorinis. Zbudowali palisade i za nią nie ma nic tylko pustka, nic i nigdy nie było.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej