Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Ankieta do Ojca Chrzestnego

(1/2) > >>

LONYSARD:
W tym temacie chciałbym byście wyrazili swoją opinie o multiplayer do do ojca chrzestnego.
Czy chcielibyście pograć w coś takiego czy też nie.
Ja bym chciał . moim zdaniem fajnie by było prowadzić mafie w sieci. Jedna rodzina przeciw drugiej , a wszyscy to prawdziwi gracze.

Grison:
Ja wybrałem odpowiedź drugą z kolei - pozywtywną. A to dlatego że wydaje mi się to naprawde dobrym pomysłem, gdyż gra Ojciec Chrzestny jest naprawde fajna. Jednakże nie spędzałbym przy muliplayerze zbyt durzo czasu. A to dlatego, że są na swiecie inne gry multiplayer w które jest lepiej zagrać niż w Ojca Chrzestnego. Dajmy tu np. Battlefield czy COD. Godfather jest grą godną uwagi aczkolwiek jedynie w trybie na jednego gracza.

Wrath:
Ja wybrałem pierwszą odpowiedź gdyż w Ojca Chrzestnego grałem wiele dni i bardzo mi się spodobał. Co do multiplayera byłby to pomysł świetny każdy mógłby dołączyć do jakiejś rodziny mafijnej lub jeśli miałby odpowiednią sumę pieniędzy i zaufanych ludzi założyć własna.Pomyślcie kilkuset odzianych w garnitury za kilka set dolców i bronią zabijają się na wzajem albo w prost przeciwnie handlując ze sobą dzieląc się dochodami.Ale czy to możliwe chyba nie ludzie z EA musieli by z Ojca Chrzestnego zrobić MMO no ale to też nie głupi pomysł.

Aeskel:

--- Cytuj ---W tym temacie chciałbym byście wyrazili swoją opinie o multiplayer do do ojca chrzestnego.
--- Koniec cytatu ---

A na jakiej zasadzie miało by to wogóle działać?

--- Cytuj ---Ja bym chciał. moim zdaniem fajnie by było prowadzić mafie w sieci. Jedna rodzina przeciw drugiej , a wszyscy to prawdziwi gracze.
--- Koniec cytatu ---

To jest nie realne...

Ja wybrałem ostatnią opcje w ankiecie, ponieważ myśle, że nie miało by to żadnego sensu. Jakby to miało wyglądać? Marny internetowy shooter? Nie lepiej  już kupić w css, czy cod? Bez przesady, ale to nie miało by szans by się wybić.

EDIT:

Pozatym pomyślcie, jakby się tryb mp opłacał to EA Games już dawno by taki stworzyli.

LONYSARD:
To wcale niemiałoby być bezsensowne mordowanie się na wzajem . przecierz mafia tak wcale nierobi .
Otórz to miało by polegać na tym że każdy może założyć rodzine lub do jakiejś wstąpić .
W mieście byłoby pełno mafiozów ( graczy). Co jakis czas dostawaliby od swojego Dona lub kogoś wysoko w mafi postawionego , zlecenia. Dochodziłoby do wojen mafijnych , a jeśli ktoś by poległ , to musiałby sobie zrobić nowy profil , nowego mafiozy bo ten został wykasowany z powodu śmierci w rozgrywce . Rodziny mogły by zawierać pakty ( wojenne , handlowe , sojusznicze ) A serw do tej rozgrywki byłby globalny.
Moim zdaniem coś takiego jest fajne , bo taka rozgrywka , że chodzisz i zabijasz innych mafiozów to o dupe obić .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej