Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
Russel:
Ja zawsze wsadzam Sare , Canthar niejest taki zly , a jeśli hodzi o ten honor Canthara , to macie racje nie ma honoru ale ja się tez nie pale zabardzo by mu sporo zaplacić
PozDRo Russel
0321456987:
Na pewno lepiej wrobić sarę,ja tak zawsze robiłem.Gdy tego nie zrobisz to i tak musisz zapłacić 500szt złota Cantarowi,jak na początek gry jest to dużo kasy.
Hataker:
Prawie zawsze do pudła wsadzam Sare .Czemu ? za pierwszym razem ją wsadziłem więc tera też ją wsadzam i
tak nonstop chociaż jeżeli chcemy być prawymi ludźmi to doniesiemy na Cathara.
Infernal:
A ja omijam Canthara z daleka, moim skromnym zdaniem to ta przysługa jest nie przyjemna;p
Ja omijam Canthara i idę prosto do Lobarta żeby zarobić o troszkę expa zebrać;p (jeśli chcę wykonać zadanie u Thekli to pożyczam na chwilkę strój farmera, który jest w skrzyni w domu Lobarta i idę kupić patelnię dla niej) kiedyś jednak zawsze wrabiałem Sarę, ponieważ przez Canthara bym nic nie dostał u kupców na placu.
Radagast:
Ja zawsze wpakowuję Sarę do więzienia, ponieważ dostaje wtedy doświadczenie i broń. Jednak jeśli poskarżysz na Canthara, w 3 rozdziale nie będziesz mógł nic kupować na targowisku. ÂŻeby coś kupić musisz wtedy zapłacić mu (Catharowi) 500 sztuk złota!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej