Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
LinkLess:
Zawsze wkopuję Sarę. Czemu? Z prostych przyczyn. Canthar to wpływowy człowiek na targowisku, a z więzienia i tak wyjdzie, wtedy będzie próbował utrudnić nam życie (co mu się udaje), natomiast Sara będzie siedzieć w więzieniu i nic nam nie grozi z jej strony. Przy okazji Canthar będzie nas lubił a i od Lorda Andre coś się dostanie .
Valar:
Sara, zdecydowanie Sara... Cały czas nażeka że paladyni to, że paladyni tamto... I jak chcem coś sprzedać to wk***ia mnie tym biadoleniem... A Canthar przynajmniej nie narzeka! No i to bardziej opłacalny sposób
xardi:
Ja też zawsze wsadzam do więzienia Sarę.Po prostu większe z tego korzyści.Ja na ogół nie biorę przepustki Canthara : ,więc dostanę od niego topór marynarski,który zadaje obr. równe pirackiemu kordelasowi,a poza tym zaoszczędzę 500 sztuk złota w przyszłości .
Izrael:
Ja raz wkopuje Sarę, a raz Canthara. Zależy kto mi bardziej podpadnie. Za pierwszym razem wkopałem Sarę i nic z tego nie miałem, a za drugim razem Canthara. Ta druga opcja sie bardziej opłaca gdyż wtedy dostaniemy od Sary broń jaką jest Kordelas, ale teraz wkopuję obojętnie kogo, czasem jak mi sie nie chce tyle biegać to nikogo nie wkopuję.
super ziomal:
zawsze wpakowuje canthara.przecież on jest zły jeśli mówi że jesteśmy skazańcem(prawda jest tak :p)to i tak ta podła świnia powinna dostać lanie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej