Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Canthar czy Sara?

<< < (2/32) > >>

Shaol:
a ja wsadzam zawsze sare tylko dlatego ze jest to gra i nie mozemy tak wszystkiego brac do siebie. Cantarh nam pomaga z kolei w dostaniu sie do miasta wiec nalezy mu sie cos w zamian. A jezeli by to bylo w realu to napewno bym usadzil tego cfaniaczka =] ale jak mowilem gra to gra i nie mozna brac wszystkiego na powaznie trzeba robic tak zeby miec korzysci

Arkhan:
Ja zawsze wsadzam Sarę do paki. Canthar daje nam broń, którą możemy pozniej mu ja sprzedać i nieźle na tym zarobić, poza tym zarobimy u Lorda Andre 100 szt złota, to bedzie z 180, no i zyskać pozytywna opinie u Canthara. A co do rzekomego "papieru" , wstepu do miasta...cóż nie musimy tego robić. Wystarczy pójść w ubraniu rolnika i powiedzieć strażnikom ze przynosimy equwipunek do naprawienia.

Arthas:
Ja, gdy gram w Gothic 2 prawie zawsze wydaję Lordowi Andre Sarę, ale nie dlatego, że muszę dotrzymać części umowy, dzięki której dostaję od Canthara glejt (nigdy go od tegoż handlarza nie biorę, bo są inne, łatwiejsze i lepsze sposoby na dostanie się do miasta), tylko dlatego, że po wsadzeniu Sary możemy otrzymać od przebiegłego handlarza topór marynaraski - możemy go sprzedać, a poza tym wówczas Canthar nie wydaje nas i nie rozgłasza pogłosek o naszej przeszłości.

Kapi Pogromca:
Ja zawsze wpakowuje za kratki Sarę ponieważ nawet jakbym wpakował Canthara to i tak by sie wydostał i jeszcze bym mu płacił 500szt.zł za to, żebym mógł coś sprzedawac i kupowac.

Laress:
Ja też tak na zmiane ! zalezy kim zostaje    
- magiem ognia : wsadzam Canthara
- Paladynnem :  Wacham sie ale ze pall jest bogaty wsadzam Canthara
- łowcą smoków : wsadzam sare :P bo na początku jestem baardzoo biedny :P

--- Cytuj ---Ja zawsze wsadzam Sarę do paki. Canthar daje nam broń, którą możemy pozniej mu ja sprzedać i nieźle na tym zarobić, poza tym zarobimy u Lorda Andre 100 szt złota, to bedzie z 180, no i zyskać pozytywna opinie u Canthara. A co do rzekomego "papieru" , wstepu do miasta...cóż nie musimy tego robić. Wystarczy pójść w ubraniu rolnika i powiedzieć strażnikom ze przynosimy equwipunek do naprawienia.

--- Koniec cytatu ---

Za wsadzenie Canthara dostajemy również 100sztuk zlota oraz od sary fajną broń :] ktorą można sprzedać jeszcze drożej  ! Zresztą pózniej na pewno jest nas stać na zaplacenie cantharowi !

A co do tego Canthara i papieru ( najlepiej jest od niego nie brać ) :/ zachował sie hamsko chcąc wykopać sare tylko dla własnego biznesu !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej