Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
Mohamed Khaled:
Canthar... Zapytacie dlaczego? Bo to wredny ch**. Ok, niby nam pomaga. Ale co z tego? I tak nam potem grozi, że wyda nas straży. Bo my byli skazańcy. Osobiście, jakbym kogoś takiego spotkał w świecie realnym - to bym go na miejscu zaj****. A Sara to kobieta, co mówi samo przez się.
Gritta:
Ja wsadzam Canthara gdyż aczkolwiek ponieważ Sara w nagrodę da nam piracki kordelas który kosztuje 700 monet złotych i zdobędziemy 200+ doświadczenia.
xNoZoMi:
Zależy jaki mam humor ,ale przeważnie wsadzam Sare ,Canthar mimo to że nie koniecznie jest potrzebny ten glejt ,potem on i tak by wyszedł ,i rozpowiedział by że jesteśmy więźniem z Górniczej Doliny.
Talia:
Na ogół do więzienia wrzucam Canthara. Nie przepadam za grożącymi mi typami. Szczególnie że odmawiam skorzystania z Glejtu i organizuję sobie strój farmera od Lobarta. Bogu ducha winna Sara po co jej do więzienia iść.
dafort:
Normalnie wrzucilbym Canthara do paki, ale to sie zle dla nas konczy. Menda wychodzi z paki i trzeba mu placic by przestal rozsiewac ploty, wiec sie nie oplaca byc dobrodusznym i prawym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej