Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
Cronoss:
ja pobiłem Sarę zabrałem jej oręż i wpakowałem do więzienia później
6. Pisząc post staraj się jak najlepiej uzasadnić swoje zdanie. Nie odbiegaj od tematu ani nie obrażaj innych. (brak uzasadnienia)
1. Długość sygnatury jest systemowo ograniczona do 500 znaków, pamiętaj jednak aby zachować rozsądek w umieszczaniu grafik.
Leogas:
Ja wpakowałem canthara i zabiłem go w więzieniu.Mam nadzieje że nie odżyje a jak odżyje to znowu go zabije zanim zdąży się odezwać.Po prostu wyciągnę broń on będzie mnie gonił Ja go zaprowadzę w ciemny Zakamarek i kill.Wpakowałem go dlatego bo nas szantażuje Jak nie weźmiemy tego glejtu.A przecież nie szantażuje się kogoś kto chce nam uratować życie(czyt.planowany atak smoków i orków)
Werewolf16:
Ja wpakowalem canthara, bo sara lepszą broń daje a canthar i tak wychodzi z wiezienia, wiec widać co lepiej wybrać ;P
Hevk:
Ja do paki zawsze wysyłam Canthara. To wredny człowiek, nie liczący z nikim, i oskarżający kobietę. Chociaż później trzeba mu płacić, to później mój miecz przemawia mu do rozsądku ;).
Akijl:
Sare gdy wpakujesz Cantare to i tak wyjdzie i będziesz musiał mu płacić aby móc handlować z kupcami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej