Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
Tytan302:
Ja uważam, że Cantahar, to gnojek, bo takim chamstwem chę się wyzbyć Sary, ale zawsze mu odmawiam, bo mam wyrzuty sumienia. =D
Bloodwayne:
Też odmawiałem dopóki nie rozpowiedział że bezi to skazaniec z gd.Wtedy nikt ci nic nie sprzeda na targu.
Cholera teraz zawsze pomagam Sarze za kordelas i exp.Wole to od tej cholernej przysługi dla Canthara
Co z tego że wpływowy.Zawsze w 5 rozdziale zabijam go:P
Pan Mroku:
Wole Sare ale wybieram Canthara bo rozgada potem i trzeba mu placic
Robben:
Pierwszy raz jak grałem, wybrałem Canthara, bo dałem mu się przestraszyć :-*. Natomiast resztę razy jak grałem, to wybierałem Sarę, ponieważ szkoda żeby trafiła niesłuszenie za kratki >:(. Poza tym, otrzymuje się wtedy więcej doświadczenia i lepszą broń. Faktem jest, że wtedy w 3 rozdziale, trzeba będzie płacić Cantharowi (500 zł monet) po tym jak wyjdzie na wolność, żeby kupcy z nami handlowali, ale wtedy ma się pieniędzy pod dostatkiem ;D i nie jest to żaden problem. Swoją drogą - ciekawe co się stało z Sarą... :-\
Robben:
--- Cytat: Airyx w 16 Czerwiec 2008, 15:23:29 ---Sara siedzi w więzieniu jeśli wykonamy polecenie Canthara. Można ją odwiedzić i spytać jak się ma... ;D
--- Koniec cytatu ---
To to ja wiem, ale jeśli wydamy Canthara i jak odzyska w 3 rozdziale stragan, to Sary nigdzie wtedy niema. O to mi chodziło.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej