Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Canthar czy Sara?

<< < (21/32) > >>

Randall:
Ja zawsze wpakowuję Sarę dlatego bo jak bym wpakował Canthara to 1 miał bym lipę u strażników ale mnie to obojętne kogo wpakuję 2 obiecałem mu to i to zrobiłem może to wredne no ale cuż na wojnie wszystko wolno hahahahahahahahahahahaha  haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaa   hahahahahahahahaha  

piotros1991:
Zawsze wpakowuje Canthara ponieważ dostajemy wtedy więcej doświadczenia, lepszą broń od Sary którą mozemy drożej spzedac. To ze w trzecim rozdziale musimy mu zapłacic 500 złota to zaden problem bo w trzecim rozdziale takie pieniądze to śmieszna kwota. Zawsze trzeba brac opcje z większą ilością doświadczenia bo tego nie da się kupić, a kasa na początku tez się przydaje.

Dementor:
Gdyby była mozliwośc, to wpakowałbym do pierdla Zubena, a tam zrobiliby sobie z niego parówę xD
A tak-zawsze cantar-bo Sara jest milsza to raz. Topór marynarski jest cool to dwa. piracki kordelas leży tam, gdzie statek paladynów to trzy. Poza tym canthar to oszust, menta i cham(grozi nam)

Lachir:
Ten moment gry nie za bardzo mi się podoba, ponieważ gdy chcemy postąpić honorowo to więcej stracimy niż zyskamy.

Dzid:
Ja zawsze wsadzam Canthara, a potem go ciupię (zabijam), a Sara czasami kiedy chcę zrobić coś innego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej