Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Bóg
ÂŁowca dusz:
Moim ulubionym bogiem jest Beliar. Gdyby nie on gra nie była by tak ciekawa. No bo co to za gra w której jest tylko dobro. Również lubię go za magie bo zadaje największe obrażenia.
Randall:
Moim ulubionym bogiem jest Innos ponieważ walczy ze złem jest on najpotężniejszym bogiem w człym Gothicu to on stworzył słońce .
sluga bogow:
Ja najbardziej lubię Innosa, ponieważ jak mówi Xardas to z jego pomocą pokonaliśmy smoka-ożywieńca i też dlatego, że walczą w jego imię paladyni (podoba mi się ich uzbrojenie) i lubię magów ognia z Gothica II (mają fajną magię). Adanosa także lubię ale nieco mniej. Owszem Adanos pilnuje harmoni i stworzył świat. Beliara też lubię, ale tylko tak samo jak Adanosa. Beliar znowu jest bogiem ciemności i prowadzi wojnę z Innosem.
Cr4sh3r:
Nie obchodzi mnie kto jest najsilniejszy, Beliar jest najlepszy, i nie trzeba być bezmózgim poszukiwaczem, bo to jak porównywać magów ognia :P. Jego czary są najpotężniejsze no i jest najbardziej modny ^^.
Airyx:
Dla mnie to Beliar będzie zawsze najlepszy, uwielbiam go bo ma świetne czary, silnych i tajemniczych wyznawców i wprowadza nieco zamieszania na świecie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej