Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Bóg

<< < (13/31) > >>

ÂŁowca dusz:
Moim ulubionym bogiem jest Beliar. Gdyby nie on gra nie była by tak ciekawa. No bo co to za gra w której jest tylko dobro. Również lubię go za magie bo zadaje największe obrażenia.

Randall:
Moim ulubionym bogiem jest Innos ponieważ walczy ze złem jest on najpotężniejszym bogiem w człym Gothicu to on stworzył słońce .

sluga bogow:
Ja najbardziej lubię Innosa, ponieważ jak mówi Xardas to z jego pomocą pokonaliśmy smoka-ożywieńca i też dlatego, że walczą w jego imię paladyni (podoba mi się ich uzbrojenie) i lubię magów ognia z Gothica II (mają fajną magię). Adanosa także lubię ale nieco mniej. Owszem Adanos pilnuje harmoni i stworzył świat.  Beliara też lubię, ale tylko tak samo jak Adanosa. Beliar znowu jest bogiem ciemności i prowadzi wojnę z Innosem.  

Cr4sh3r:
Nie obchodzi mnie kto jest najsilniejszy, Beliar jest najlepszy, i nie trzeba być bezmózgim poszukiwaczem, bo to jak porównywać magów ognia :P. Jego czary są najpotężniejsze no i jest najbardziej modny ^^.

Airyx:
Dla mnie to Beliar będzie zawsze najlepszy, uwielbiam go bo ma świetne czary, silnych i tajemniczych wyznawców i wprowadza nieco zamieszania na świecie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej