Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Bóg

<< < (7/31) > >>

Markus:
Adanos czy Innos tych dwóch to są ciekawi bardziej Adanos bo nic praktycznie o nim nie wiadomo dlatego jest wg mnie the best a Innos ma magów ognia i paladynów u Adanosa są magowie wody druidzi koczownicy i wodny krąg za Beliarem nie przepadam wole Adanosa ład i harmonia i wolność nad własnym losem Druid Runak mówi że mamy własny wybór dlatego lubie bardziej Adanosa

Dark Ulthar:
Ja mam 2 ulobionyh bogów a mianowicie :Innosa i Adanosa w sumie to oboje są dobrzy ,Adanosa można uważać za ani dobrego ani złego ale przecież pomoc magów wody w niszczeniu ochydnyh dzieł beliara (który jest przecież zły)jest symbolem na to że adanos nie jest neutralny tylko dobry,innosa lubie za to ze ma fajne slugi

Devristus Morii:
Moim ulubionym bogiem jest Adanos , ponieważ:
* Jest najpotężniejszym ze wszystkich bogów
* Utrzymuje równowagę między dobrem a złem
* Uwielbiam jego magie
* Magowie wody są jego wyznawcami, a jest to moja ulubiona profesja :P

Enzo:
Moim ulubionym bogiem jest ... Innos. Dlaczego? Innos jest bogiem dobra i sprawiedliwości, to mi się w nim najbardziej podoba i oczywiscie jest po stronie dobra. I w Gothic II jestem po stronie Innosa. Zresztą zawsze jestem za dobrem.

Voythaz:
Mi najbardziej spodobał się Adanos, bo wyznawcy Innosa przypominają nieco nasze rodzime moherowe berety (vide datki na świątynie w G2), a bycie "tym złym" też mi nie odpowiada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej