Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Bóg

<< < (29/31) > >>

Thor ibn Odyn Grom:
ÂŁad harmonia czyli Adanos. A dlatego bo jego magia przemiany jest super.( W Gothic 3 nikt nie powstrzyma chrzaszcza przed wejsciem do Zubena  czy Kana.)

XBadManX:
Jestem bardziej typu "daj zadanie i weź się odwal" na początku za Innosem byłem, zostałem czeladnikiem kowala, kułem miecze dla straży. Aż potem stwierdziłem że dla Inossa liczą się tylko magowie ognia, paladyni i niewinni ludzie. Po dostaniu się do Jarkendaru postanowiłem że jestem bardziej za Adanosem niż za tamtymi dwoma pozostałymi. Poza tym za adanosem jest wodny krąg wiec i ja, i oni się nie ujawniają. Zdecydowanie Adanos.

Spajk17:
Nie mam ulubionego bóstwa. Jak to bywa w RPG-ach trzeba się za kimś opowiedzieć. Moimi ideałami jakimi kieruje się w grach jest przede wszystkim sprawiedliwość i udzielanie pomocy potrzebującym. Uwielbiam magię, lubię jak wszystko płonie żywym ogniem, a tego zapewnić mi mogą jedynie Magowie Ognia wyznający Innosa. Dlatego właśnie po jego stronie się opowiadam.

Drajwer:
Moim ulubionym bogiem jest Beliar. Pan smoków i demonów. Bóg śmierci i zniszczenia.

pikaxpl:
Moim ulubionym Bogiem jest Adanos. Ponieważ "...tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy..." Jest neutralny i niezależny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej