Strefa pomocy > Gothic

Problem ze Strażnikiem, mały poziom :)

(1/2) > >>

Galeria_Ciastek:
A więc tak.
ÂŻeby zostac Strażnikiem w SO trza miec 10 lvl.
Ja mam 6!
Wyboraźcie sobie, ile bym musiał potworów wybic, żeby osiągnąc 10 lvl  
Dacie kod, który podwyrza lvl?
Tylko napiszcie go dokładnie (jeśli oczywiście istnieje).
Z góry dzięki.

Pozdrawiam,
Ciastek

Isentor:
Możesz to zrobić na dwa sposoby...najpierw jednak uaktywnij kody naciskając "c" następnie wpisując MARVIN. Teraz otwierasz konsole klawiszem F2 piszesz edit abbitnes następnie Level = 10 (czy jakoś tak zobaczysz sobie co jest od lvl). Możesz też sprawdzić ile masz doświadczenia i dodać sobie np. 2 razy więcej pisząc exp = 100000. Za każde dodanie doświadczenia otrzymasz lvl, np. za zabicie potwora.

user4585:
Ja proponowałbym się pomęczyć i grac bez kodów! Gra jest ciekawsza....
A i jeszcze jedno:
To jest forum o Gothic 2 a strażnicy od 10 levela są w Gothicu 1 :P

Respev:
Po pierwsze, nie pisz posta jak wiesz. Po drugie - co ty sobie myślisz? 4 poziomy się nabija góra w godzinę. To może od razu nabij kodem 40lv, bo nie będzie ci się tylko chciało nabić, żeby przejść grę. Jeśli nie chce ci się nabijać - odłóż grę na półkę i nigdy nie sięgaj po gry z tego gatunku.

kubason:

--- Cytat: Respev ---Po pierwsze, nie pisz posta jak wiesz. Po drugie - co ty sobie myślisz? 4 poziomy się nabija góra w godzinę. To może od razu nabij kodem 40lv, bo nie będzie ci się tylko chciało nabić, żeby przejść grę. Jeśli nie chce ci się nabijać - odłóż grę na półkę i nigdy nie sięgaj po gry z tego gatunku.

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się z tobą, po co grać z kodami. Po paru chwilach to jest takie nudne, że szkoda mi ludzi, którzy tak przechodzą grę. Zwłaszcza tak świetną jak Gothic, a zresztą nabijanie lvl to jest jeden z najważniejszych czynności w grze, a nie bycie cheaterem, gdyż gra jest bezsensu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej