Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wasz sprzęt
YanCo:
Mój sprzęcik to:
RAM:768 MB
Twardziel:SAMSUNG 80 GB
Procek:Celeron 2.8GB
Grafika:ATI RADEON 9200 128 MB
Windows XP
Właśnie na takim sprzęcie przeszedłem całego Gothic 3
Pozdrawiam,.
Amras:
Zrobiłem nie małego UP'a w mocy mojego PC-ta a oto nowy power(:)):
Karta Graficzna:ATI Radeon 9200 series 128 MB SM. 1.4
Pamięc Ram:648 MB DDR
Twardy dysk:Nie wiem jaka firma ale pojemnośc około 300 GB
Procesor:Intel Celeron 360(chyba 360 na 95 %) 2.4 GHZ
Oto był mój sprzęt
Hej YanCo mamy podobny sprzęt chodził ci gothic 3 :O przycinał się i na jakich detalach w niego grałeś.Ja bym chciał nawet na najniższych detalach w e wszystkich opcjach gry byleby mi wszedł,i żeby jak najbardziej zniwelowac zacinki w grze.Odpowiedz w razie czego gg: 3054010
huBerto^:
Kompa jednak takiego sobie złożyłem uznałem ze nie warto pakować w 4rdzenie jest to :
C2D E8500 - 2x3,16GHz
płyta gł. ASUS P5N32-E SLI Plus (nForce 680i albo 650i) nie wiem wlasnie za dobrze
RAM - MUSHKIN XP2-6400 DUAL 2x2GB
Obudowa - LEXA BlueLine Edition jest naprawde piękna jak kogos interesuje jak wygląda to google.pl
Nagrywarka - LG technologa LightScrible dobrze nie wiem jaki model ale byla droga z 150 zł jak na nagrywarke to dużo
HDD - Western Digital 500GB nie pamientam numerkow ale w indeksie WinVista mam 5,9 ;]
Karta graf. nVidia 8800 Ultra
Zasilka - BeQuiet DarkPower 550W
WinVista Ultimate x64 + dobre defragmetacja dyskow i wogole czysto w windowsie
Gothic 3 Full detale 0 zacinek no może czasem jak np 1 raz wyciągne pochodnie w grze
Dementor:
Teraz was pobiję: NAJGORSZY KOMP ÂŚWIATA!!!
Ram-256 Mb
Proc-Athlon 1,7 MhZ
Twardziel-80GB
Grafika-ATI RADEON 9200 SERIES-t(aka nietypowa, że jak się schrzaniła, to z bodajże ÂŁodzi sprowadzali-ja w Kielcach mieszkam xD)
ALe lipa, co nie x((( A ja chciałem mieć Gothica 3 x( Ach, no czekam, na nowego kompa
Nos2ek:
Ja na swój Pc wydałem 300 Funtów i nie jest taki zły
AMD Athlon 64 x2
Karta ATI radeon x1250
2 x 512MB DDR 2
+ czytnik kart
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej