Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wasz sprzęt
Ankh-Morpork:
mój stary był taki...
procesor athlon 2500+ 1.84GHz
512RAMu
karta GeForce fx 5200
i gothic3 mi chodził
a mam takieg teraz :
procek core 2 duo 2.00GHz
2GB RAMu
karta GeForce 8600GT
śmiga na max, przycina sie czasami, ale sadziłem, że bedzie mi brzydziej chodził, pełne zadowolenie
pzdr.-milten14
Amras:
Moim kompem raczej nie ma się co chwalić ale jak ram dokupię to tak.Oto mój komp:
Karta graficzna:GeForce2 MX/MX 400 64MB
Monitor:SyncMaster 732N
Pamięć:128mb RAM DDR
Procesor:Intel Celeron CPU 2.4GHZ
Dysk Twardy:50GB (C i D)
Płyta główna:Chyba Asus ale nie wiem na 100%
Myszka:A4Tech Model:OPTO 013D
Klawiatura:Fujitsu Simens
Głośniki:Manta
Internet:Vectra(internet lokalny)128 kb/s modem:Thomson TCM420
Enzo:
Mój komp może nie jest za dobry, ale mi w zupełności wystarcza :
Procesor : Intel Core 2 Duo E4500(2,2GHz) 2MB ciche
Płyta główna : GIGABYTE USB/LAN/SND
DDR2 1024MB : KINGSTON 667MHz
Karta Graficzna : Radeon X1550 256MB
Zasilacz : 24pin 400W
DVD-RW : Samsung SATA
Respev:
Laptop Toshiba Satelitte 4025CDT. Był w stanie krytycznym, jego normalne parametry to Pentium II 300mhz i 64mb ram. Pamięć rozszerzyłem do 96mb. Komputer zewnętrznie jak również zewnętrznie był w złym stanie. Na chwilę obecną postawiłem na nim Windows 2000 Professional. Niestety, komputer nie jest nowością, więc musiałem starannie dobrać oprogramowanie oraz aplikacje, np. przeglądarka K-Melon. Laptop jest wyposażony w małą "kulkę" do sterowania kursorem. Postanowiłem to zamienić na myszkę, jednak posiadam tylko 1 slot USB, pod którym siedzi modem neostrady. Udałem się do sklepu w celu zakupienia USB huba. Teraz jestem w posiadaniu ładnej myszki pod USB dla laptopa oraz 3 nowych gniazd USB Jeszcze tylko rozdzielić neostrade na 2 komputery bezprzewodowo oraz kupno adaptera wifi (laptop nie posiada wbudowanej obsługi wifi) i będzie komputer jak talala
XAR_DAS:
ja mam 768 ramu, procek 2,00 ghz, kartę graficzną nVidia Geforce 5200 fx , eee... Windows professional XP service pack 2 . I to tyle. No monitor mam LG a model FLATRON L1718S, płaski. Nawet lepszy, nie taki jak mój wcześniejszy monitor-cegła . A myszkę A4 tech (służy mi od 3 lat) z 3 przyciskami . Kółeczko, LPM, PPM. Na kabelek . Klawiature mam Logitech i też służy mi od 3 lat, czyli od kiedy mam piecyk. I jeszcze drukarke ze skanerem i ksero HP . I to tyle , Mój piecyk jet dla mnie na serio WSPANIAłY , może nie takie jak wasze które mają po 2gb ramu, ale naprawdę móh komp jest dla mnie SUPER. Aha, na karcie graficznej mam 128 mb ramku
A głosniki mam firmy ENCORE (Czy jakoś tak) A Internet Neostrady
Pozdrawiam wszystkich
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej