Autor Wątek: Wrzód  (Przeczytany 69687 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Crayer

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Wrzód
« Odpowiedź #120 dnia: 21 Październik 2008, 22:19:51 »
Jak sam pseudonim mówi (albo mama dała mu tak na imię :o) strasznie wkurza. Chodzi i w kółko powtarza to samo. Nie wytrzymałem i go rąbnąłem. Ten wyjątkowo wredny NPC uciekł i myślałem że mam go z głowy (to było w pierwszym rozdziale i miałem słabą broń). Chyba w czwartym nagle wyskoczył mi w lesie i zaczął znowu gadać. Wycelowałem z łuku i oddałem strzał wolności (było bardzo fajnie, polecam ;D) i cieszyłem się jak jakiś n00b. Dlatego znajduję porządną broń i mam go na tak zwanego "hita".

Ja go zawsze biore ze soba.No bo mi go troche szkoda.Mowi nam ze zawsze jest sam,ze wszyscy go bija i sie z niego smieją,ze rodzicie go nigdy nie kochali.Do momentu jak powiedzial to to sie denerwowalem ale jak powiedzial ze go rodzicie nie kochali to mie sie smutno zrobilo i go przygarnolem.Od tamtej pory jestem dla niego jak starszy brat, a on dla mnie jak mlodszy brat.I zawsze go ze sobą biore , a jak zaczyna mnie denerwowac to mowie mu zeby sie zamknął na chwile i zeby spadal.Wtedy tak duzo nie gada i trzyma sie troche dalej od nas.Ale caly czas z nami chodzi.

Podziwiam za cierpliwość (ja niestety w tej sprawie jestem nerwowy).

Offline Uhzonks

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
  • Homm, Gothic, Archlord
« Odpowiedź #121 dnia: 22 Październik 2008, 12:30:59 »
Jeśli o mnie chodzi, brałem go tylko dlatego, że w Bractwie potrzebowali ludu <jednakowoż jak wiecie był to zły pomysł, ale czego można było się spodziewać po uhzonxie {co nawet starego miecza nie umiał wtedy założyć...}>

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #121 dnia: 22 Październik 2008, 12:30:59 »

Lord_Mud

• Gość
« Odpowiedź #122 dnia: 25 Październik 2008, 17:39:22 »
Za wrzoda dostaje się 0 exp a nie 10. A jeśli chodzi o pytanie to czasami pozwalam mu za mną chodzić a jak wszystkie teksty mu sie kończą to go bije a czasami to przychodzę do SO i odrazu go zabijam

Offline gumbas18

• Kret
  • *
« Odpowiedź #123 dnia: 13 Listopad 2008, 07:26:32 »
Jak pierwszy raz zagrałem w gothic I to myślałem że ten wrzód będzie mi potrzebny więc zabrałem go ale ciągle mnie wkurzał tymi swoimi tekstami co kawałek przeszyłem on mnie zatrzymywał i gadał kiedy wyszedłem ze starego obozu to pobiegłem do jaskini na lewo od wejścia ze starego obozu i tam go zatłukłem.

Offline Szeregowiec Kabanos

• Kret
  • *
  • Reputacja: -78
  • Jeśli mnie widziałeś to NIC juz cię nie zdziwi
« Odpowiedź #124 dnia: 13 Listopad 2008, 18:09:04 »
ja na początku wziołem wrzoda ze sobą, ale przez niego raz zabił mnie ork(o reszcie przypadków nie wspomne -.-)no to sie wkurzelem i na 1 sek wpilem guardian, i o ile pamiętam skoczyłem z "pałacu kultury" w SO a on leci za mna :) skutek oczywisty

Offline Sajan

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #125 dnia: 20 Listopad 2008, 16:54:27 »
Pochodzi za mną chwilę, potem zabijam go bo wkurza -.-

Offline master25

• Kret
  • *
« Odpowiedź #126 dnia: 20 Listopad 2008, 19:22:38 »
Ja lubie sobie z nim pochodzić po siedzibie magnatów i w lesie, ale zawsze go albo wilk albo cieniostwór zabija.

Offline PwneD

• Kret
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #127 dnia: 21 Listopad 2008, 21:29:34 »
Ja pamiętam jak mnie wrzód w 1 rozdziale zaczepił (zamyśliłem się) i gdy miał mieć ostatnią chwilę swojego życia, akurat przed walką zaczepił mnie i powiedział "Jesteś moim najlepszym przyjacielem, wiesz? Inni tylko próbują się mnie pozbyć...". Wtedy postanowiłem mu darować i tylko przed nim uciekałem.

Offline Alkenui

• Kret
  • *
« Odpowiedź #128 dnia: 02 Grudzień 2008, 22:05:48 »
Ja tam lubię Wrzoda, w sumie sympatyczny :P A serio, to miałem coś takiego, że jak go zabiłem gdzieś w I rozdziale (tak, zabiłem, przebiłem mieczem), to w III rozdziale w Starym Obozie znów go spotkałem. Dobre, nie? :P Ale co ciekawe, zrobiłem to samo jak grałem drugi raz, ale Wrzód nie pojawił się ani razu (grałem identycznie - zostałem Cieniem, Strażnikiem etc...)

Offline Kampor

• Kret
  • *
« Odpowiedź #129 dnia: 06 Grudzień 2008, 14:12:49 »
Jak pierwszy raz grałem w gothica to chodziłem z nim ale zaczol mnie denerwowac swoimi tekstami wiec pobiłem go do nieprzytomności i już nigdy mi nie przeszkadzał  B)

Offline Huor

• Kret
  • *
« Odpowiedź #130 dnia: 07 Grudzień 2008, 12:38:31 »
Ja jak pierwszy raz grałem w Gothica to go wziąłem ze sobą. Myślałem, że będzie wiernym przyjacielem. Myliłem się co prawie przypłaciłem życiem. Ja, Wrzód oraz Grim poszliśmy po "pierścień". Gdy Grim mnie napadł to Wrzód...uciekł. Ledwo przeżyłem, a kopaczy łącznie z Grimem dobiłem. Bardzo cenie sobie lojalność więc wkurzyłem się i zaproponowałem Wrzodowi wyprawę do lasu. Jak się potem okazało była to jego ostatnia wyprawa. Stałem przy urwisko tak by Wrzód był bliżej jego. Wyjąłem łuk i strzeliłem. Wrzoda odrzuciło, że spadł z przepaści. Niestety potem tego żałowałem i jako pokutę przygarnąłem Shrata.

Offline jf

• Kret
  • *
« Odpowiedź #131 dnia: 29 Grudzień 2008, 16:06:51 »
Wrzód to już postać kultowa. Na początku cały czas go biłem ale później zacząłem z nim podróżować i wysłuchałem jego historii. A zwróciliście uwagę jaki ma śmieszny głos, który idealnie pasuje do tej postaci? Szkoda, że nie ma go w G2.

Offline Baradock

• Kret
  • *
  • Reputacja: 8
« Odpowiedź #132 dnia: 30 Grudzień 2008, 19:54:33 »
ja zazwyczaj uderzam go i ucieka nie przepadam za ta postacią ale gdy się do mnie "przyczepi" uderzam i spiepsza :D

McSloniu

• Gość
« Odpowiedź #133 dnia: 31 Grudzień 2008, 16:27:58 »
ja zazwyczaj uderzam go i ucieka nie przepadam za ta postacią ale gdy się do mnie "przyczepi" uderzam i spiepsza :D

Można pobawić się polowanie, idziemy do lasu i kilka strzał ;D. Ale w  smumie szkoda strzał. :)

Offline Servin

• Kret
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: 21 Czerwiec 2009, 14:56:32 »
Ja nie nawidzę Wrzoda i jego głosu! Odrazu po rozmowie z nim zabijam go w miejscu publicznym :>

Oktawian August

• Gość
« Odpowiedź #135 dnia: 21 Czerwiec 2009, 16:27:35 »
Gdy grałem pierwszy raz to wziąłem Wrzoda ze sobą ,ale zaczynał mnie wnerwiać i go pobiłem i się odczepił.Jak gram po raz kolejny to jak się przyczepi to go pobije i już za mną nie chodzi.

Offline MacMillan1993

• Kret
  • *
  • Nikt nie ukryje się przed gniewem Beliara!!!
« Odpowiedź #136 dnia: 29 Lipiec 2009, 17:21:17 »
Najbardziej upierdliwa i popierdzielona postać w całej serii Gothic.

Offline DiLL Gang Forever

• Kret
  • *
  • HG
« Odpowiedź #137 dnia: 01 Sierpień 2009, 22:21:29 »
JA go zabiłem bo już nie mogłem wytrzymać z jego tekstami i tym jak za mną chodził.
Zaciągnąłem go na ruine jakiegoś domu tam gdzie można chrząszcze z Starym Obozie znaleźć i po sprawie.  ;D 

Offline Skarpetus

• Kret
  • *
« Odpowiedź #138 dnia: 10 Sierpień 2009, 12:59:51 »
Ja nz wrzodzie przećwiczyłem swoje umiejętności strzeleckie.. Keidyś zabrałem go ze sobą a ten jak tylko zobaczył jakiegoś potwora to uciekał. Raz zabrałem go na teren orków rzeby go zatukli.

Offline Onar

• Myśliwy
  • Reputacja: -3
« Odpowiedź #139 dnia: 05 Wrzesień 2009, 16:30:12 »
Właściwie, to teraz zastanawiam się kto wpadł na taki głupi pomysł, żeby dać go do G1 i żeby dawał 0 expa xd Przecież chrząszcze nawet dają 10 ^^

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #139 dnia: 05 Wrzesień 2009, 16:30:12 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything