Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Magowie Ognia vs Magowie Wody
Mc:
He mogło by dojść do bitwy jak by dobro zbytnio zwyciężało <lol2> ale w koloni mało prawdopodobne i ze względu na "moje wyznanie"(z gry jak ktoś nie załapał :P) jak widać oczywiście Adanos czyli Magowie Wody są lepsi i tyle
Dowódca Paladynów:
Chyba magowie wody.Mają lepsze zaklęcia i wogóle są lepsi.
Doman:
Ja myślę, że wygraliby magowie wody. Mają znacznie lepsze szaty, a zaklęcia podobne. Mają bardzo dużo eliksirów i więcej run. Dlatego uważam, że magowie ognia, nie mają szans.
Airyx:
A ja stawiam na Magów Ognia. Mają lepsze czary ofensywne niż Magowie Wody. Saturas i spółka mogą ich co najwyżej pozamrażać i połaskotać piorunami ::), a Corristo i jego świta użyliby kul ognia, ognistych burz i deszczu ognia, no i po sprawie. ;D Ale wszystko zależałoby od tego, kto pierwszy zadałby cios - bo gdyby Magowie Wody jako pierwsi zamrozili wrogów, to potem mogliby ich spokojnie wykończyć. Z kolei szybki atak Bractwa Ognia zmiótłby kapłanów Adanosa. Możemy snuć przypuszczenia, ale przecież do takiej walki nigdy by nie doszło, bo Dwunastu Magów było kiedyś zjednoczonych w jednym kręgu i są ze sobą zaprzyjaźnieni. :)
Patty:
W sumie to magowie wody. Mogą, jak napisał Airyx, zamrozić panów od ognia. Wtedy jest już po sprawie. Szaty nie mają nic do walki. Zapewno fakt, że wolę wodę od ognia, wpłynął na moją decyzję, ale fakt, faktem, magowie wody powinni wygrać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej