Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Magowie Ognia vs Magowie Wody
Adamus:
Moim zdaniem wygrali by magowie wody bo magie zamrażania a także wytrzymalsze szaty i oczywiście dowodzacy sie tez licza Saturas bylby lepszym dowodca niż coristo
Eregrin:
Mag wody, bo woda gasi ogień ;). Szata MW jest lepsza niż szata MO. MW mają lepsze czary. Nic więcej mi nie przychiodzi do głowy.
gothic_women:
Myślę że obydwa zakony są na równym poziomie. Magowie Ognia mają słabsze szaty dlatego bo dochodzi się do nich wcześniej a na początek kto by dał wypasioną szatę Chcę zauważyć że później się dochodzi do Magów Wody. Tak samo strażnicy mają gorsze zbroje od najemników. Autorzy zrobili to tak, aby każda następna szata/zbroja była lepsza od wcześniejszej. Magia Ognia jest lepsza tylko że w jedynce jest jej mało bo szybko odchodzi się od magów ognia i trzeba zmienić zakon na magów wody. WOLĂ OGIEĂ. Myślę że magia ognia by wygrała.
Sanin Sandaime:
Moim zdaniem Magowie Wody z pewnością by wygrali.Mają mocne zaklęcia,dobre szaty,a przede wszystkim ich Arcymagiem jest Saturas.Magowie Ognia mają słabe zaklęcia,słabe szaty,ich
Arcymag Coristo zna tylko cztery kręgi,więc z pewnością by przegrali.
Czyli mistrz topora!:
Magowie Wody by wygrali.Mają znacznie mocniejsze i wytrzymalsze szaty i potężne czary,potężne czary od najpotężniejszego boga-Adanosa.
Magowie Ognia nie mogą się co z nimi mierzyć,Innos na razie nie poradził sobie z Beliarem,więc o pokonaniu ludzi Adanosa mogliby sobie pomarzyć.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej