Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Potężny miecz
Kurgan:
Jak grałem pierwszy raz w gothica 2 to znalazłem jakieś ruiny gdzie na końcu znajdował się taki fajny mieczyk dwuręczny (unosił się w takiej niebieskiej poświacie). Szukałem w pobliżu farmy Onara ale nie moge tego miejsca nigdzie znaleść Pamietam że nazywał się Smocza Zguba chyba.
Jeśli taki temat był to sorry !
canis:
jest on w jaskini jak się idzie do słonecznego kręgu, tam gdzie jest oko innosa. jak się idzie tam pod tym półkręgiem gdzie stoją dwaj włuczęcy, trzeba skręcić w prawo i się dojdzie do jaskini.
Amras:
Wiem że smocza zguba leży gdzieś w jaskini w pobliżu słonecznego kręgu.Wiem jeszcze,że pilnuje go grupka szkieletów,szkielet-mag i dwóch wojowników cieni więc jeśli chcesz jej oszukać to załatw sobie dobry pancerz.Nie wiem dokładnie gdzie ona leży :(
Greg666:
--- Cytat: K.R.Y.S.T.I.A.N ---Wiem że smocza zguba leży gdzieś w jaskini w pobliżu słonecznego kręgu.Wiem jeszcze,że pilnuje go grupka szkieletów,szkielet-mag i dwóch wojowników cieni więc jeśli chcesz jej oszukać to załatw sobie dobry pancerz.Nie wiem dokładnie gdzie ona leży :(
--- Koniec cytatu ---
Nie broni go mag tylko szkielety i 2 wojowników cienia jest on jak się idzie od tego myśliwego obok czarnego trolla w strone kręgu trzeba tylko skręcić w lewo
Maksous:
Dobra więc tak.
Obok słonecznego kręgu jest jaskinia przed którą jest kretoszczur, zaś w niej są 2 szkielety i dwóch wojowników cienia. Przed wyprawą radzę ci się zaopatrzyć w kilka silnych zwoi. Np: deszcz ognia albo tworzenie demona.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej