Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Komórka i Komputer

(1/2) > >>

Arkhan:
Cześć.

Mam kolejny problem natury sprzętowej.

Otóż koniecznie muszę wszystkie zdjęcia z aparatu telefonicznego Sony Ercicsson k700i przegrać na twardy dysk a ponieważ mój Pc nie ma "Blutufa", muszę to wszystko zgrywac przez kabelek USB. I tu zaczyna się real hardcore,wgrałem cały soft i nie wykrywa mi komy. Kombinowałem z tymi portami jak się dało, COM1 , COM3, czy ktoś mi może łopatologicznie wytłumaczyć krok po kroku, jak to zrobić? :|

Kolejny raz liczę na pomoc.

Pozdrawiam.

DeadFish:
Mam ten sam telefon. Jaki masz kabel i jakiego programu używasz? Ja używam programu My Phone Explorer i wszystko mi działa. Tylko najpierw trzeba naturalnie połączyć i zsynchronizować telefon z programem.

Arkhan:
ÂŁatwo powiedzieć właśnie chodzi mi o tę przeklęta synchronizację. Kabel mam SE K300. Cały soft wgrany, nie umiem ustawić tej zjebanej synchronizacji z którą męczę się od dobrych paru dni.

Asstalt - Assasin:
Ave!

może nie jestem zbyt odkrywczy tym stwierdzeniem, ale moim zdanie najlepszym rozwiązaniem by było jeśli byś się zgłosił do polskiego działu Sony Ericson - sam mam k800i i jestem bardzo zadowolony z tego telefonu.

Jest jeszcze jedna możliwość - ściągnij najnowszy software dla twojego telefonu, lecz teoretycznie "oryginalna" wersja twojego software powinna wystarczyć...

Polecam 1. możliwość...

xmati06:
Jeśli jeszcze potrzabna jest pomoc...
 Ja mam SE D750i i do jego prawidłowej instalacji na kompie trzebe poprostu mieć płytę z oprogramowaniem. Nie wiem czy do K700i taka jest dołączana. Jeśli nie to poprostu trzaba wejść na sonyericsson.com i pobrać odpowiednią wersję PCSuite. Potem je zainstalować i podłączyć telefon kablem. Program sam powinien wykryć telefon i  go zainstalować. Następnie za pomocą Sony Ericsson File Manager przeglądamy pamięć telefonu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej