Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Biały Rozpruwacz
asd:
Mam pytanko gdzie jest biały rozpruwacz. Dostałem zadanie od nekromanty w klanie wilka ( jakoś sie na B.. nazywał nie pamiętam) mówił mi że da mi jakiś kamień przemiany w wilka jak pokonam tego rozpruwacza (nie pamietam dokładnie jak to zwierzątko sie nazywało ale chyba tak) i tu pytanie:
1. Gdzie jest to zwierzę?
2. Czy można jakoś inaczej dostać ten kamień przemiany?
Z góry dzięki
Grison:
Ten druid nazywał się Bogir. A co do kamienia to można oczywiście go zdobyć w inny sposób. Wystarczy tylko uaktywnić odpowiednią opcję dialogową w której to Bezimienny mówi aby druid oddał mu kamień. Bogir wtedy staje do walki z naszym bohaterem. Walkę łątwo wygrać. Gdy druid leży nieprzytomny na ziemi wtedy go przeszukujesz i zabierasz kamień. A zadanie z Białym rozpruwaczem i tak możesz wykonać.
Maksous:
proponuję ściągnąć sobie mapkę z zaznaczonymi wszystkimi potworami i.t.p. Tu masz linka link!! oczywiście jest to w dziale newsów więc musisz się pośpieszyć.
Nazwa to interaktywna mapa pl (beta). Oczywiście to że beta nie znaczy że nie jest dobra, bo odkąd z niej korzystam nie mam żadnych problemów.
Uchiha Sasuke:
Mam problem z tym zadaniem gdyż nie wiem gdzie Biały rozpruwacz się znajduje jeśli ktoś wie gdzie on jest to prosze o jego lokalizacje lub mapke z zanaczonym miejscem pobytu
P.S
wole to drugie
Ponurak:
--- Cytat: Uchiha Sasuke ---Mam problem z tym zadaniem gdyż nie wiem gdzie Biały rozpruwacz się znajduje jeśli ktoś wie gdzie on jest to prosze o jego lokalizacje lub mapke z zanaczonym miejscem pobytu
P.S
wole to drugie
--- Koniec cytatu ---
ÂŚciągnij sobie Gothic 3 Interactive Map. Tam jest wszystko podane. Aktualnie musisz poszukac ten temat na własną rękę bo nie mogę go znaleźc.^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej