Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

pierwszy raz do doliny

<< < (2/2)

pirat360:
można ją zrobić samemu można się tego nauczyć u jednego z alchemików a kupić można u zurisa

Pinky:
Najprosciej bedzie ci kupic zwój przemiany w wilka albo wagra i bez problemu dostaniesz sie pod zamek. :)
Dodatkowo mozesz sobie pozwiedzac okolicze tereny.

Maksous:
Miksturę szybkości możesz kupić od gościa który jest w górnym mieście (nie pamiętam imienia) zleca ci on znalezienie pazurów specjalnego zembacza. Osobiście przebiegłem obok orków i szybko wskoczyłem na taran, potem jesteś już bezpieczny.

PORADNIK KOMP.:
Aby przejść koło orków:

1. Kupujesz za 200 sztuk złota miksturę szybkości od Lutero w górnym mieście i idziesz do górniczej doliny. Wskakujesz do rzeki i płyniesz, dopóki nie zobaczysz za skałą krwiopijców i topielców. Podpływasz naprzeciw nich do równoległego brzegu, wychodzisz i wypijasz miksturę szybkości. Manewrujesz pomiędzy orkami i jak będziesz widzieć taki ogromny taran(Ogromna Belka Oparta Na Murze) to wchodzisz na niego. Nie martw się, bo te prymitywy orków nie potrafią wejść na taran. Dalej już będziesz w zamku.

2. Kupujesz czar Przemiana w Wilka, bądź Przemiana w Warga. Te rodzaje psów są przyjaciółmi orków. Możesz nimi przebiec pomiędzy orkami. Znajdziesz się tuż przed taranem, to odmień się naciskając ENTER i szybko wchodź na taran.

Pozdrawiam PORADNIK KOMP.

Kjamilex:
Mam wątpliwości, czy on ma na myśli orków w przełęczy, czy orków pod zamkiem. Jeśli dasz radę, sprecyzuj swoją wypowiedź. Jeśli chodzi ci o orkow w przełęczy, należy ich ominąć idąc przez opuszczoną kopalnię, jeśli chodzi o orków spod zamku, powinieneś wejść przez taran. co do opisu wejścia, napisałem już mój sposób w jednym z tematów dotyczących tego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej