Autor Wątek: Jak szybko przeszliście Gothica?  (Przeczytany 59418 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline godek

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Jak szybko przeszliście Gothica?
« Odpowiedź #20 dnia: 10 Czerwiec 2007, 21:37:21 »
Ja na początku strasznie długo niestety:/ Niewiedziałem zabardzo jak w takie gry grać to też musiałem sie powoli uczyć....Gothica 1 przeszedłem w około 1 miesiąc....następnie o wiele szybciej 1-2 tygodnie

Offline Diego Ostatni Asasyn

• Kret
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 15 Czerwiec 2007, 20:26:36 »
Gothica 1 za pierwszym razem przeszedlem w 5 dni (na liczniku bylo 52 godziny), wykonujac wszystkie zadania ktore mi zlecono.
Moj najlepszy czas to 11 godzin i 47 minut  

Gothica 2 przeszedlem w ciagu 7 dni (na liczniku bylo 43 godziny), nie wykonujac kilku zadan
Mój najlepszy czas to 14 godzin i 23 minuty.

Gothica 3 to strasnie dlugo przechodzilem, tak z 3 i pol tygodnia  

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #21 dnia: 15 Czerwiec 2007, 20:26:36 »

Offline patkoz

• Kret
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 15 Czerwiec 2007, 22:28:11 »
gothica 1 przechodziłem 1 raz dwa tygodnie bo to była gra u kumpla i grałem godzine dziennie czasem 2 przechodząc wszystkie questy i zachwycając sie fajną fabułą no i poza tym komputer był gratem i sie bardzo długol ładowało wczytanie a u siebie to jeden dzień w zupełności wystarcza

Offline Ankh-Morpork

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #23 dnia: 09 Lipiec 2007, 14:56:39 »
ja przechodze gothica1 w 3, może 4dni, chce sie napawac jego urokami
gothic2- zajmuje mi to tydzień
gothic2 noc kruka- najczęściej 2 tygodnie, zawsze sie gubie, co mam robić w jarkendarze  
gothic3- strasznie bym chciał przejść, ale niestety mam takiego kompa, że przechodziłbym tą część chyba 1.5miesiąca  

Offline Mater of the Death

• Kret
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 28 Lipiec 2007, 09:43:42 »
Ja Gothica I przechodzę zawsze dość długo (wypełniam wszystkie zadania poboczne itd). Raz zagrałem tak na szybko z przełączaniem dialogów, to zajęło mi wtedy ok 8 godz

Offline Tidus

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • Per Aspera Ad Astra...
« Odpowiedź #25 dnia: 29 Lipiec 2007, 16:56:37 »
Gdy po raz pierwszy miałem okazje zagrać w Gothic-a, nie mogłem odkleić sie od monitora zrobiłem ( chyba ) wszystkie questy i zajęło mi to ponad 30H.
GI przeszedłem 4 razy z czego ostatni raz z 30H zszedłem do 8,1/2H.

Offline Mater of the Death

• Kret
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 30 Lipiec 2007, 07:56:07 »
Ale ja przeważnie gothica przechodze bardzo długo, może nawet 40 godz. Lubie wykonywać wszystkie zadania, zabijać wszystkie zwierzaki no i słucham wytrwale większości dialogów (czasem nawet gadam ze zwykłymi kopaczami - od nich czegoś nowego też można się dowiedzieć). Tylko raz tak se "przeleciałem" gothica I

Offline wasal

• Kret
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 02 Sierpień 2007, 10:17:16 »
Ja przeszedłem raz Gothic'a tak na szybko w siedem i pół godz. Ale nie robiłem żadnych misji dodatkowych, a przed większością stworów wiałem. ÂŻeby znaleźć przedmioty do Ulu-Mulu musiałem kupić 4 zaklęcia zmniejszenia potwora  .

Offline Gorn16

• Kret
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 02 Sierpień 2007, 10:38:55 »
Gothic1:6h
Gothic2:9h
Ja nie licze przerw między graniem (Choć z rekordami to ich nie było  )
« Ostatnia zmiana: 02 Sierpień 2007, 10:40:13 wysłana przez Gorn16 »

Offline Piero

• Kret
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 02 Sierpień 2007, 11:54:23 »
pierwszy raz jakies 2 tygodnie z spora iloscia misji pobocznych ;]

Offline Tiw

• Myśliwy
  • We Can't Stop Here, This Is Bat Country!
« Odpowiedź #30 dnia: 02 Sierpień 2007, 12:42:02 »
Ja grałem w żadnego Gothica na czas pol prostu chciałem odkryć wszystkie szczegóły, jaskinie i zakątki w grze tak więc zajeło mi to baaardzo dużo czasu:

GI ok. miesiąc
GII NK ok. pół roku
GIII jeszcze nie przeszedłem (strasznie tnie)

Nie wstydze się tego, że moje czasy to nie  1godzina czy 2 dni.
« Ostatnia zmiana: 02 Sierpień 2007, 12:42:57 wysłana przez Elitarny Wojownik »

Looq

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 05 Sierpień 2007, 22:00:34 »
Ja Gothica 1 przeszedłem w tydzień za pierwszym razem, a teraz jak gram trzeci raz to mam 8 godzin i koniec 4 aktu. Gothica 2 przechodziłem chyba z miesiąc, tyle samo z dodatkiem NK, a w Gothica 3 nie grałem (mam za słabego kompa  ).

Offline gothic_women

• Kret
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 21 Wrzesień 2007, 16:11:37 »
Za pierwszym razem to przeszłam w dwa tygodnie (chyba). Ogólnie to z 5 albo 6 razy przeszłam tę grę. Ostatnio to na liczniku miałam 10 godz. i 11 dni z gry. W jeden dzień przeszłam bez wczytywania  Mój rekord :)

Offline Bubda

• Kret
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 29 Wrzesień 2007, 18:25:22 »
A ja 1 przechodzilem w miesiac
2 w wkaacje czyli 2 miesiace
3 gram od pol roku i jescze nie przeszedlem

A dlaczego tak dlugo? Bo to wspanaila gra i jak gralem pierwszy raz to wiedzialem ze cos takiego sie juz nie powtorzy. Chcialem zeby ta piekna chwila trwala jak najdluzej. I moim zdaniem bardzo glupi temat.

Offline KARWO

• Kret
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Wrzesień 2007, 07:32:45 »
G1 najszybciej przeszedłem w 3 dni, ale jak pierwszy raz grałem to ok 2 tygodni. GII to tyle razy przechodziłem że nie pamiętam   , ale pierwszy raz to też tak ok 2 tygodnie, pozdr.

Offline Nefis

• Kret
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 30 Wrzesień 2007, 09:16:37 »
Ja,przeszyłem gothica w 3 tygodnie nie na kodach to przecież to bluźnierstwo grać w taką piękną grę jak gothic na kodach są takie N00by że wypiszą kod na nieśmiertelność na silę idp.... stworzą z paręnaście i się podniecają w szkole że zabili np: 4 zębacze za jednym machnięciem miecza.Mam takich N00bów na osiedlu że się tak przechwalają ale ja mam ich szeroko gdzieś.
PZDR Nefis
P.S Jestem Nowy i wam witam

Offline Vlades

• Myśliwy
« Odpowiedź #36 dnia: 30 Wrzesień 2007, 09:31:45 »
No, niestety muszę poinformować, że przeszedłem G1 w UWAGA - PÓ£ ROKU - dlaczego?? Już mówię choć grałem na kodach dygałem się wchodzić w takie miejsca jak w kopalni gdzie Królowa pełzaczy, Cmentarzysko orków, a co dopiero ÂŚwiątynia ÂŚniącego. No ale kiedy jakoś pół roku temu znowu zacząłem w G1 grać no i bez kodów to doszedłem do 3 rozdziału stanołem przed cmentyarzyskiem orków i tam nie weszedłem więc zapisałem grę i wczytuję sę inny zapis w którym na kodach grałem jako nowicjusz, bo poraz chyba 100 chciałem sprawdzić czy można być Guru. No ale ja falitłapa kiedy musiałem kończyć zapisałem to na tym zapisię gdzie bez kodów grałem i mnie szlag trafił. No ale trudno od nowa już nie zacząłem, bo mi się nie chciało.W G2 i G2 NK przeszedłem z kodami ze 20 razy bez nich - 0

MUSZÊ PRZYZNAÆ,¯E JESTEM OD NICZ UZALE¯NIONY!!! NIESTETY!!!

Offline kuczaja

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Październik 2007, 13:03:07 »
Ja nie gram na czas, wole delektowac się grą. Gothic I z reguły nudzi mi się po miesiącu i wtedy ide do świątyni i załatwiam śniącego, ale gdybym nie badał wszystkich zakamarków gry, to bym załatwił gothica w tydzień ( 1 dzień = 1 rozdział a na rozdział 5 bym daje 2 dni). Dla przykładu jak rozpocząłem rozdział 3 to przez 5 (naszych, nie gothicowych) dni łaziłem po kolonii, a zaraz potem jednego dnia dotarłem do "strażnicy portalu". Nie lubie jak się przehodzi na czas gothica, ale też tego nie zabraniam.
  Podsumowanie: Gothic zajął mi miesiąc.

Pozdrowienia  

PS. TEÂŻ JESTEM OD KODÓW UZALEÂŻNIONY ALE NIEDAWNO ZWALCZYÂŁEM NA£ÓG I TEN WYNIK JEST TYM BEZ KODÓW! (Adinox spróbuj kategorycznie powiedziec NIE! kodom! Ja tak zrobiłem i nie żałuje.).

Offline kakarott

• Kret
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 15 Październik 2007, 13:26:57 »
ja grałem w gothica ok 2 tyg ale robięłm duże przerwy jesli by zliczyc godziny mojego grania to coś ok 8 godzin woleał sie delektowac fabyłom i moge sie pochwalićże miaęł mwygo nane wszystkie zadania które były dostępny na drodze którą dożyłem mianowicie   cieńmag ognia mag dwojga zywiołów < wody chociaż złożyłem przysięge ognia> i na końcu nekromanta

z poważaniem kakarott

Offline HuBerTo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 23 Październik 2007, 22:47:05 »
hmm gothica 1 to przeszlem gdzies tak w 2 tyg ale to byla bardzo dokladana gra z expieniem na wszytkim i zbieraniem wszystkiego ... i robiem wszystkich zadan jakie so mozliwe

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #39 dnia: 23 Październik 2007, 22:47:05 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything