Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak szybko przeszliście Gothica?

<< < (19/24) > >>

Kanapka:
Ja gdy pierwszy raz przechodzilem Gothica to ponad 2 tygodnie to bylo jakies 5 moze 6 lat temu a ostatnio to w 5 dni

Gordian Morii:
Co do tego przechodzenia gothica na czas to nie widzę w tym żadnego sensu. Jak dla mnie gra to jest przede wszystkim rozrywka. A rozrywka powinna bawić jak najdłużej. Samego Gothica 1 znam na pamięć ale tak czy inaczej przejście go zajmuje mi około miesiąca czasu. Po pierwsze lubię czasami odejść od głównej fabuły wykonując masę pobocznych questów czy też nawet pochodzić po lasach GD zabijając zwierzęta, których trofea posłużą mi jako fundusze w dalszej części gry. Gdy i to mi się znudzi kupuję sobie runę telekinezy ( w G1 da się parać każdą profesją na przyzwoitym poziomie) i z nią aktywną podróżuję po koloni szukając przeróżnych "śmieci". Myślę że właśnie od tego jest gra żeby sobie w nią właśnie pograć a nie bezmyślnie wpisać kilka kodów i przejść ją w pół godziny.

--- Cytat: niszczyciel w 08 Sierpień 2009, 06:58:04 ---w 5minut przeszłem dwa razy jeśli zna się dobry kod to możliwe

--- Koniec cytatu ---

Nie wierzę w te pięć minut. Przez pięć minut nie zdążysz wpisać wszystkich potrzebnych kodów na:
nieśmiertelność, statystyki, miecze szamanów, nie mówiąc już na przejście przez świątynię śniącego. Teleportować można się maksymalnie do sali gdzie zastajemy Xardasa dalej już trzeba działać samemu. Więc chociażbyś stawał na głowie nie dasz rady przejść gry w 5 minut.

Azariel:
Ja pierwszy raz przeszedłem Gothica w 2 tygodnie. Ostatni grę przeszedłem w tydzień, bo mimo wszystko che mieć porządną postać a jednocześnie świetnie się bawić przy jej rozwijaniu.

Atsui:
Tak jak to już było wielokrotnie w temacie powtarzane, ja także nie widzę rozrywki w graniu "na czas" . Wolę wykonać każde zadanie, jak najlepiej wyszkolić swoją postać i wbić jak największy poziom. Mój przeciętny czas przechodzenia Gothica to dwa miesiące, aczkolwiek zdarza się dłużej. Krócej - nie.

Altair:
ja w 0,04155 sekundy przeszedłem trylogię na swoim pegasusie!
 Post nic niewnoszący do tematu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej