Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak szybko przeszliście Gothica?
Dante:
Gothic 1 .First Time 15 dni ! ( ale wszystko zwiedziłem ) Najlepszy czas dzień.
G2 First Time 25 godz. ( jak wyżej ) najlepszy czas 3 dni.
G3 First Time 35 dni ( bez oglądania wszystkiego ) best time 17 dni
Elrond Ñoldor:
Ja Gothica nie przechodzę żeby ustanowić jakiś rekord, uważam jak Tkoron. Ten kto gra żeby przybajerować albo się pochwalić jest dla mnie raczej „dzieckiem”. Ale żeby nie robić off-topa to też napisze moje czasy:
Gothic I - najdłużej - kilka dni, najkrócej – dzień
Gothic II – j/w
Gothic III – tu czas się wydłużył (miesiąc)
xmati06:
Ja przechodząc wszystkie części sie nie spieszyłem wcale. Ot grałem żeby grać a nie przejść. Zawsze zajmowało mi to kilka a nawet kilkanaście dni. ile najkrócej to nie pamietam...
Bela:
No to tu was zaskoczę, bo nie będę się chwalił, że przeszedłem gothica w 7 godzin czy coś w tym stylu. Dla mnie w rozgrywce liczy się sposób w jaki przechodzę grę a nie szybkość. Więc jak przechodzę gothica bez żadnych udziwnień, wszystkich questów i zabijania wszystkiego co się rusza i nie ucieka na drzewo grę przechodzę w mniej więcej miesiąc. A jeżeli naprawdę się bawię we wszystkie możliwe i znalezione przeze mnie epizody to mój rekord wynosi pół roku. Właśnie tak - pół roku z jednym rozpoczęciem gry, ale to się starałem wszystko na maxa poprzechodzić i zwiedzić każde miejsce. Chciałem odkryć wszystkie tajemnice gothica.
Slomek.16:
Ja po raz pierwszy Gothica 1 ukończyłem
po jakichś 8-9 dniach a potem to zajmowało mi już
tylko 2 dni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej