Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak szybko przeszliście Gothica?
godek:
Ja na początku strasznie długo niestety:/ Niewiedziałem zabardzo jak w takie gry grać to też musiałem sie powoli uczyć....Gothica 1 przeszedłem w około 1 miesiąc....następnie o wiele szybciej 1-2 tygodnie
Diego Ostatni Asasyn:
Gothica 1 za pierwszym razem przeszedlem w 5 dni (na liczniku bylo 52 godziny), wykonujac wszystkie zadania ktore mi zlecono.
Moj najlepszy czas to 11 godzin i 47 minut
Gothica 2 przeszedlem w ciagu 7 dni (na liczniku bylo 43 godziny), nie wykonujac kilku zadan
Mój najlepszy czas to 14 godzin i 23 minuty.
Gothica 3 to strasnie dlugo przechodzilem, tak z 3 i pol tygodnia
patkoz:
gothica 1 przechodziłem 1 raz dwa tygodnie bo to była gra u kumpla i grałem godzine dziennie czasem 2 przechodząc wszystkie questy i zachwycając sie fajną fabułą no i poza tym komputer był gratem i sie bardzo długol ładowało wczytanie a u siebie to jeden dzień w zupełności wystarcza
Ankh-Morpork:
ja przechodze gothica1 w 3, może 4dni, chce sie napawac jego urokami
gothic2- zajmuje mi to tydzień
gothic2 noc kruka- najczęściej 2 tygodnie, zawsze sie gubie, co mam robić w jarkendarze
gothic3- strasznie bym chciał przejść, ale niestety mam takiego kompa, że przechodziłbym tą część chyba 1.5miesiąca
Mater of the Death:
Ja Gothica I przechodzę zawsze dość długo (wypełniam wszystkie zadania poboczne itd). Raz zagrałem tak na szybko z przełączaniem dialogów, to zajęło mi wtedy ok 8 godz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej