Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Basket & Wigo (Trylogia)
Dante:
Może ujawnisz plany dotyczące projektu mniej więcej oco w nim będzie chodzić itp.?
Elrond Ñoldor:
Powiem tak „kipisz talentem”, oglądają i czytając twój komiks prawie spadłem z krzesła. Masz do tego talent, niektórzy piszą jakieś bezsensowne historyjki ale w twojej jest coś innego, ty po prostu „robisz” lepszy humor, np. z tym narratorem. Czytając powyzsze posty cieszę się że zrobisz kolejne części.
A co do oceny to celujaca, a w gwiazdkach oczywiście 5.
Anmarius:
Piotrze_pl, co ja tu mogę powiedzieć, to, że naprawdę umiesz pisać komiksy. Prawie spadłem z krzesła, a niektóre teksty były takie, że dusiłem się ze śmiechu Czekam z niecierpliwością na kolejne części !
Gwiazdki: 1000000000000/5
Super komiksy !
Ken'Udz:
Co tu dużo gadać, to jest nastepny komiks z grafiką 6/5, fabułą 10/5, czytelnością 8/5,co tu dużo gadać
jak moja ocena to 9/5,przepraszam cie ,że moge dać TYLKO 5 gwiazdek. czekam na następne komiksy
Umarły:
nie no normalnie wypas najlepszy komiks jaki moze byc na tym forum ocena oczywiscie 10/10 do tego trzeba miec bardzo obszerny pomysl widac ze piotr_pl sie nezle napracowal ale bylo warto by ludzie to zobaczyli smieszne i fascynujece dzielo pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej