Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czary
asd:
Piszcie tutaj z jakimi czarami mieliście do czynienia w gothicu 3 i jakie się wam najbardziej podobają.
Znalazłem fajny filmik na youtube z różnymi czarami
http://www.youtube.com/watch?v=tVajI-0AGpM&NR=1
Miłego pisania
kubason:
W Gothic nigdy nie lubiłem walczyć samymi czarami, zawsze walczyłem bronią białą. Ale moim ulubionym czarem jest zawsze przemiana w zwierzę (choć w G3 to jest eliksir). A od niedawna moimi ulubionym czarem jest strach, fajnie wygląda jak pojawiają się na bohaterze skrzydła smoka, a wtedy wszyscy zaczynają uciekać.
Tak szczerze mówiąc ty też powinieneś podać swoje ulubione czary.
Dante:
--- Cytat: ..::Bezimienny::.. ---Ale moim ulubionym czarem jest zawsze przemiana w zwierzę (choć w G3 to jest eliksir).
--- Koniec cytatu ---
Również kamienie druidów :P. The best jest burza ognia. Również fajne zaklęcie to zmiana nocy w dzień ale jak to sie nazywało to nie pamiętam.
asd:
--- Cytat: ..::Bezimienny::.. ---
Tak szczerze mówiąc ty też powinieneś podać swoje ulubione czary.
--- Koniec cytatu ---
Sory racja. Moim ulubionym czarem jest stara dobra kula ognia chociaż nie zadaje dużo obrażeń ale jakoś to lubię oprócz tego w G3 podoba mi sie - tak jak już powiedziałeś - strach bardzo fajnie to wygląda.
Rakbar Nasard:
Bardzo lubie czar burza z piorunami (chyba tak sie nazywa) ponieważ zadaje duże obrażenia, podoba mi sie również pierwszy czar z tego filmu to jest chyba wyjście duchem ze swojego ciała bardzo faine zaklęcie, przy puszaczaniu dużych czarów komp mi sie tnie . Bardzo faine czary sa w gothicu 3 i bardzo dobrze że są też kostury tego brakował mi we wcześniejszych częściach.
Idź do wersji pełnej