Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development

Gothic NPC maker

<< < (3/10) > >>

ojciec redaktor:
O kutfa :/ Nie wiem czemu tuz po instalacji nie działa skrót na puplpicie i w menu, tzreba je usunąć i utworzyć skrót znowu i wtedy działa :/ Bo powinien szukać plików w katalogu z programem, a jak uruchamiasz ze skrótu na pulpicie lub w menu start to szuka w katalogu windows. Nie wiem dlaczego :/

Heralis:
Ja klinąłem na link i mnie przekierowało do nie tej strony. Mżesz mi przesłac ten link??. Ja tam sie zabardzo nie znam i dopiero sie ucze robic proste mody xD

Z góry dzięki.

Heralis

I jeszcze jedno jak włączam spacera to wyskakuje błąd: Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono mss32.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. ÂŚciągnąłem ten plik i wrzuciłem do C;/ system32 i mi się pojawił kolejny błąd :***: Nie znaleciono punktu wyjścia procesury _AIL_set_sample_pan@8 w bibliotece mss32.dll

Help plx.

Zdunek:

--- Cytat: Heralis ---I jeszcze jedno jak włączam spacera to wyskakuje błąd: Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono mss32.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. ÂŚciągnąłem ten plik i wrzuciłem do C;/ system32 i mi się pojawił kolejny błąd :***: Nie znaleciono punktu wyjścia procesury _AIL_set_sample_pan@8 w bibliotece mss32.dll

Help plx.

--- Koniec cytatu ---
są dwie możliwości
1. masz rozwalone gothic i styknie go przeinstalować
2. (bardziej prawdopodobne) ściągnełeś tylko plik spacer update 1.5 bez całego spacera
czyli musisz ściągnąć GMDK tu masz link http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...p;release_id=28
a jak jakiegos jeszcze ci programu brakuje to
http://themodders.org/forum/index.php?showtopic=89

PS: a co do NPC makera by Ojciec Redaktor to mozna ściągnać go ze strony poziomek www.poziomkaz.go.pl  w dziale download, jednak jest wygoniej ściagnąć bespośrednio z linka niż z zasranego rapida

hiena:
ja mam taki problem:
gdy wciskam "reparse all scripts" w "gothicstarter" to niechce mi się włączyc gra!
na początku lecą te filmiki intro itd.
a później wyświetla się jakiś błąd i nie idzie dalej
tak dokładniej to pokazuje mi się przed menu głównym.

P.S.Aha ojcze redaktorze skończyłem ze spamem na The Modders :)

edit:
jeszcze coś :
jak dodac npc'a na spacerze?

Thoro:

--- Cytuj ---jak dodac npc'a na spacerze?
--- Koniec cytatu ---

Musisz dodać waypointa donoszącego się bodajże do pliku. Na the modders masz tutoriale na ten temat, nie chce mi się szukać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej