Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Strzelanie z łuku i ...

(1/2) > >>

zazuru:
cześć wszystkim. po pierwsze jestem tu nowa a po drugie to jest moja pierwsza gra tego typu. Prosze o pomoc. po pierwsze ktoś mi powie jak strzelać z łuku, bo kiedy wciskam spacje lub lewy ctrl to bohater wyciąga miecz. po drugie mam problem z górniczą doliną. rozmawiałam już z tym zwiadowcą i niby wiem, gdzie mam iść, ale zawsze, kiedy płynę wzdłuż tego lewego brzegu (jak pisze w solucji) to nie wiem gdzie mam wypłynąć. jest ciemno i nic nie widać a później atakuje mnie kilka bestii na raz i <pardon> dupa! Co zrobić?

A po trzecie nie nazywa się tematu "...". Otrzymujesz słowne upomnienie - DODO

Dante:
Hehe przypomniało mi sie jak bałem się owcy na poczatku ^^ . Słuchaj jak masz ekwpiunek i widzisz ten luk nakieruj na niego poświate i wciśnij 2. Wtedy po wcisnieciu 2 wyjmie Łuk. A jak nie masz strzal to trudno nie wyciągnie za ... Ch...iny :D Jak dla mnie nie było to złe. Poprostu wciśnij b i wpisz MARVIN i znowu b potem wciskasz f2 i cheat god i szukasz zamku. A na solo to nie diź z orkami bo na gwaranta nie dożyjesz. ^^

PS. Aha koleżanko istnieje coś takiego jak pochodnia lub zwój światła.

zazuru:
dzieki bardzo za wskazówki na prewno wykorzystam. a co do pochodni to wiem, że są tyle, że za każdym razem gdy z nienacka atakuje mnie jakis potworek, który wyłoni sie z ciemności, gdy człowiek wyciaga pochodnię, to pochodnia spada i nie da się jej podnieśc   z drugiej strony jakbym ją z menu wyłączyla to trochę długo trwa. w każdym razie dzieki popróbuje :)

Dante:
Istnieje jeszcze drugi sposób nakupić mikstury szybkości i sunąć w głąb doliny.  A tu masz mapę : http://gothic.gram.pl/galeria/displayimage...bum=8&pos=1

Galeria_Ciastek:
Aha i jeszcza malutka rada  

Zgadzam się, kup miksturke szybkości. Potem idź do rzeki, zapewne zobaczyłaś już 2 Topielce na wysepce, omiń je i wyjdz w lesie obok wielkiej  palisady. Nie próbuj sie dobijac do bramy zamku    
Pamiętam jak ją  próbowałem wysadzic rożnymi czarami :D
Powinnaś zobaczyc zniszczony taran, czy jak kto woli, gigantyczną belkę która opiera się o dziure w murze.
Idz na wprost tego taranu, lecz unikaj Orków jak ognia. ÂŁyknij miksturke speeda i wbiegnij na taran. Orkowie nie mają na tyle rozumu by wbic za tobą :D Mi się zdaje, że nie umią  
Wejdz na mur i porozmawiaj z Garondem. A z kodami to 0 satysfakcjii, przeszłem grę paladynem z kodami i na koniec 0 satysfakcji. Bez kodów to przynajmniej czuje sie tą satsfakcje nawet bo zabiciu ÂŚcierwojada :D\

PS: Widze, że nowa twarz na forum :) Jak coś nie wiesz to pisz, mi inni użytkownicy forum zawsze pomagali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej