Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Prezentacje Multimedialne na Zlocie
Casano:
Ostatnio, podjąłem rozmowę z paroma firmami w sprawie sponsoringu, prościej mówiąc, szukałem dofinansowania. Rozmowy trwają, jednak jeszcze nic nie jest pewne. Na razie przeprowadzam wstępne rozmowy, ale mimo wszystko nic nie obiecuje. To informacja szczególnie dla twórców tego zlotu.
Isentor:
--- Cytat: Casano ---Ostatnio, podjąłem rozmowę z paroma firmami w sprawie sponsoringu, prościej mówiąc, szukałem dofinansowania. Rozmowy trwają, jednak jeszcze nic nie jest pewne. Na razie przeprowadzam wstępne rozmowy, ale mimo wszystko nic nie obiecuje. To informacja szczególnie dla twórców tego zlotu.
--- Koniec cytatu ---
A jak to się ma do "Prezentacji Multimedialnych na Zlocie" ?
Casano:
--- Cytuj ---A jak to się ma do "Prezentacji Multimedialnych na Zlocie" ?
--- Koniec cytatu ---
Kurde, musiałem wejść nie w ten temat. Pisałem przede wszystkim tego posta do twórców zlotu, którzy od dłuższego czasu naciskali na mnie z pomocą, którą opisałem niżej. W najbliższych dniach powinno się wyjaśnić wszystko.
Dark:
A moze lepiej wyswietlic gothic der film ?? Zawiera wiecej ciekawszych scen, a spolszczenie do niego powinno byc gotowe niedlugo. Macie zamiar przy the movie wykorzystac polskie napisy ??
Isentor:
Gothic der film będzie normalną atrakcja i będzie wyświetlany codziennie o danej godzinie
Nawigacja
Idź do wersji pełnej