Strefa pomocy > Gothic
Gothic 1 = handel
Galeria_Ciastek:
Odrazu przejde do tematu.
Otóż tak, załóżmy, że chce sobie coś sprzedac aby gotówki zarobic.
No to wiadomo wybieram tą rzecz, naciskam Ctrl+<-. Potem jak przedmiot będzie w tej tabelce na środku naciskam "Enter". I wybieram 'przyjmij". Gościu dostaje to co chiałem sprzedac a ja ani bryłki rudy nie dostaje, poprostu-NIC. Jak rozwiązac ten problem? Bez gotówki długo w G1 nie pociągne.Z góry dzięki.
Aha i gdzie jest jakiś naszyjnik co mam go dac jakiemuś Cieniowi w SO?
Pozdrawiam,
Ciastek
Naucz się nazywać tematy. te twoje "Trutututututut" było nie na miejscu i dziecinne. ÂŚwiadczy o poziomie danego człowieka - DODO
Trututututu??? Myślałem, że napisałem truuuuudny...
lordhagen:
Gdy przeniesiesz jakiś przedmiot do tabelki zakupów sprawdź jak jest jego wartość,po czym przenieś z ekwipunku kupca (do tej tabelki pośrodku ekranu) tyle rudy ile wart jest dany przedmiot.Wtedy naciśnij Enter i przyjmij i już :)!!!A naszyjnik znajduje się w zwłokach strażnika w jaskini. Po wyjściu wschodnią bramą(chyba wschodnia to ta przy zawalonej wieży)przejdź się kawałek dalej i zauważysz grupkę kretoszcurów koło wejścia do jaskini.Tam leży martwy strażnik,w którego "posiadaniu"jest naszyjnik.Jeśli ci się nie chce możesz użyć kodów.Naciskasz b pojawia się okno statystyk tam wpisujesz marvin i znowu klepiesz w b.Jeśli dobrze wpisałeś w górnym rogu powinno pojawić się:marvi-mode on (czy jakoś tak) potem naciskach F2 i wpisujesz Insert Ne
Po wpisaniu Ne reszta wyrazu dopisze sie sama.Przed bezimiennym pojawi się naszyjnik.Mam nadzieję że choć trochę pomogłem a jeśli nie no to trudno.
Galeria_Ciastek:
No tak, tak ale tu mi napisałeś jak się kupuje a nie jak się sprzedaje.
No chyba, że trochę cienko zrozumiałem Twoją wypowiedź ale to szczegół.
A idzie zdobyc ten naszyjnik bez kodów???
Neka znalazłem a Marvina znam.
PS: Aha rozumiem!!! To się rudę przenosi!! Przepraszam nie zrozumiałem dokładnie :D
Pozdrawiam,
Ciastek
Dante:
--- Cytat: Galeria_Ciastek ---No tak, tak ale tu mi napisałeś jak się kupuje a nie jak się sprzedaje.
No chyba, że trochę cienko zrozumiałem Twoją wypowiedź ale to szczegół.
A idzie zdobyc ten naszyjnik bez kodów???
Neka znalazłem a Marvina znam.
PS: Aha rozumiem!!! To się rudę przenosi!! Przepraszam nie zrozumiałem dokładnie :D
Pozdrawiam,
Ciastek
--- Koniec cytatu ---
Naszyjnik jest w ciele Neka i tyle...
Galeria_Ciastek:
Wiem, że to odbieganie od tematu ale nie będę zaśmiecał forum, dlatego napisze to w tym temacie.
Nie moge się dostac do Starego Obozu!
Zyskałem poparcie Swistaka, Złego, Rączki, Scattego, Thorusa i przyniosłem dla Snafa składniki oraz dałem Diegowi listę którą bierzemy od Iana w Starej Kopalni. Pytam się Diega jak tam z moją opinią on tam tych ludzi wymienia i na koniec mówi "nieźle jak na żółtodzioba".Ale nie mówi nic o przyjęciu do SO.
mam 3 lvl jak coś. Pomóżcie!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej