Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Interaktywna Mapa

<< < (3/8) > >>

xman007:
Dokładnie!!! Dobrze by było wiedziec czy jest już finalna wersja, czy jest już całkowicie spolszczona i gdzie się znajduje??

A jezeli chodzi o sama mape to bardzo dobre narzedzie ktos wymyslił.
Pozdrawiam, for all

Isentor:

--- Cytat: xman007 ---Dokładnie!!! Dobrze by było wiedziec czy jest już finalna wersja, czy jest już całkowicie spolszczona i gdzie się znajduje??
--- Koniec cytatu ---
Jak na razie nikt z nas nie polonizował nowszej wersji bo takowa się jeszcze nie ukazała. A nie słyszałem by ktoś zajął się polonizowaniem pozostałych elementów, przecież to samo można znaleźć na stronach.

Respev:

--- Cytuj ---Kiedy doczekamy się finalnej wersji interaktywnej mapy ?
--- Koniec cytatu ---
Przecież mapę robili niemcy, a nie ja. Nie polonizowałem opisów postaci, bo po co? Nie ukazała się wersja finalna i pewnie się jej nie doczekamy.

Ares_mad:
Respev pracujesz nadal nad tłumaczeniem programu? Też sobie trochę potłumaczyłem go ale powiedz mi czy autor nie będzie miał nic przeciwko temu, że majstrujemy przy jego programie? Wkrótce zamieszczę link z moim tłumaczeniem. Pozdrawiam, Dla Wszystkich!!!

** a tak przy okazji jest wersja już RC-30 jakby co :)

Ares_mad:
Dobre wieści, AHO (autor) G3IM, kończy ostatnie poprawki w programie. Ja już chyba skończyłem wszystko tłumaczyć , wg. autora Polska wersja powinna ujawnić się za jakieś 2~3 dni, no chyba że znajdzie się parę nowych bugów lub pomysłów / tłumaczeń. Moja misja spełniona - mam nadzieje że się opłacało ;] :D ew. znów poprawie coś w Polish version ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej