Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Gothic III
DeadFish:
Jak może chodzi w rozdzielczości HD, skoro G3 nie ma takiego formatu, nawet nie obsługuje DX10.
Do tej większej rozdzielczości myślę, że przydałoby się jeszcze dodatkowe 1-2 GB ramu, jednak chodzić będzie dobrze. Tylko po co komu taka rozdzielczość? Chyba tylko do grania na TV.
Gobi:
ja jescze nie gralem w gothic 3 u siebie na kompie ,bo mam za slabego.Ale to sie niedlugo zmieni
Chcialem spytac czy gothic 3 obslguguje rozdzielczosci panoramiczne?? np: 1680x1050
Prosze o odpowiedz
Resio:
--- Cytat: kolop ---Karta graficzna: Galaxy GF 8800GTX 768MB DDR3 384Bit PCI-E
Dysk twardy: Seagate ST3320620AS 320GB sATA II 16MB
Pamięć: Geil 2GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4
Procesor: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz s. 775 Box
Płyta Główna: EVGA nForce 650i Ultra
Zasilacz: Chieftec CFT-560A-12C ATX 560 Watt
--- Koniec cytatu ---
Komputer bardzo podobny do mojego rozni sie zasilaczem , ale kupuj.Komputer jest nie ziemski .Niewielu ludzi ma taki Gothic 3 bedzie Ci na full chodził , jeszcze emule ,gg, stronki ,muza bez najmniejszej sciny
--- Cytat: Gobi ---ja jescze nie gralem w gothic 3 u siebie na kompie ,bo mam za slabego.Ale to sie niedlugo zmieni
Chcialem spytac czy gothic 3 obslguguje rozdzielczosci panoramiczne?? np: 1680x1050
Prosze o odpowiedz
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście wszystko zależy od twojego monitora ikarty graficzne , większa rozdzielczosc to mniej klatek. Polecam SyncMaster Samsung 19 calowy
Isentor:
--- Cytat: Zgred ---Czy ktoś może mi doradzić co mógłbym zrobić aby poprawić płynność gry ???
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Parametry na średnie ustawienia spełniasz więc nie jest to wina sprzętu a zagospodarowania pamięci w systemie. Masz uruchomionych za dużo zbędnych aplikacji, które niepotrzebnie zabierają pamięć. Wyłącz wszystkie pierdoły, antywirusy i inne tego typu rzeczy a następnie odpal grę. Zawsze możesz wyłączyć cienie bądź zmniejszyć jakość shaderów jednak przycięć się nie pozbędziesz G3 już taki jest.
Thorus15:
--- Cytat: Resio ---Osobiscie polecam Geforce 8800 GTX Evga max temp w max potach 64-72 . Tylko nie kupuj Cor 2 duo E6700 kosztuje 400 zł drożej niz E6600 a rozni sie tylko 167 mhz. Asus PSB Delux to najlepszy wybór , ładnie sie podkręca procek przy dobrym chłodzeniu , moj E6600 podkręciłem do 3GHz i tylko temperatura 60 stopni przy standardowym chłodzeniu.
Daj jeszcze jeden GB ram i będzie gothic na full smigał.
--- Koniec cytatu ---
To jaką karte kupić żeby ciągneła na wysokich, najlepiej z firmy ATI.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej